Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Girgensona pārstāvētā Sabres uzvar Stenlija kausa finālistus Bruins

Otro uzvaru pēc kārtas NHL regulārajā čempionātā ceturtdien izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda, kas savā laukumā ar 4:2 uzveica pagājušās sezonas Stenlija kausa finālistus Bostonas Bruins. Zīmīgi, ka līgas vājākā uzbrukuma īpašnieki Sabres jau otro maču pēc kārtas pretinieku vārtsargu sarūgtināja četras reizes.

Pirmos vārtus spēles 17.minūtē guva Sabres uzbrucējs Braiens Flins, kurš izcēlās mazākumā. Otrā perioda sākums gan mājiniekiem bija nesekmīgs, jo Bruins hokejisti 74 sekunžu laikā guva divus vārtus. Breds Maršāns vispirms izcēlās mazākumā, bet brīdi vēlāk bija precīzs arī vienādos sastāvos. Otrā perioda izskaņā Markuss Folīņo mājiniekiem atjaunoja neizšķirtu uz tablo.

Teicami Sabres aizvadīja trešo periodu, kad ar diviem ātriem vārtiem (abas iemestās ripas šķīra vien 80 sekundes) praktiski dzēsa Bruins izredzes uz panākumu. Precīzi meta Drū Stafords un Tailers Maierss, bet Sabres tika pie uzvaras ar 4:2. Bufalo vārtsargs Raiens Millers atvairīja 34 viesu metienus, bet Flins un Folīņo iekrāja pa diviem (1+1) rezultativitātes punktiem.

Girgensons laukumā pavadīja 10 minūtes un 39 sekundes (1:01 mazākumā), izceļoties ar vienu metienu, diviem spēka paņēmieniem un lietderības koeficientu -1. Sezonas 34 mačos viņam 11 (3+8) rezultativitātes punkti un koeficients -3.

Neskatoties uz panākumu, Sabres ar 35 spēlēs nopelnītu 21 punktu aizvien ieņem pēdējo vietu kā Austrumu konferences, tā visas līgas vērtējumā. Nākošo spēli Teda Nolana vadītā komanda aizvadīs sestdien, kad dosies atbildes vizītē uz Bostonu.

Spēles labākie momenti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi