Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Girgensonam aktīvs sniegums Sabres zaudējumā Filadelfijas Flyers

Zaudējumu NHL regulārā turnīra spēlē otrdien savā laukumā piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pāstāvētie līgas pastarīši Bufalo Sabres, kas ar 3:4 (1:0; 0:1, 2:3) piekāpās Filadelfijas Flyers vienībai.

Girgensons aizvadīja aktīvu maču, uz ledus pavadot 15:33 minūtes (4:46 mazākumā), izpildīja vienu metienu, pēc kura ripa trāpīja pa pretinieku vārtu stabu un ieguva negatīvu lietderības koeficientu -1. Tāpat latvieša kontā trīs spēka paņēmieni, divi bloķēti metieni un divi uzvarēti iemetieni no pieciem. Sezonas 44 spēlēs viņam 14 (4+10) rezultativitātes punkti un -9 lietderība. Punktus latvietis nav guvis jau septiņās spēlēs pēc kārtas, bet viņa lietderība šajā periodā ir -7.

Vārtus šajā spēlē pirmie guva Bufalo, kad 7.minūtē izcēlās Koudijs Hodžsons, bet līdz trešās trešdaļas vidum uz tablo jau bija 2:2. Tad pirmo reizi mačā vadībā tika Flyers pēc Skota Hartnela precīzā metiena, bet minūti vēlāk Tailers Eniss atjaunoja līdzsvaru. Izšķirošo ripu vien 15 sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Flyers zvaigzne Vensāns Lekaveljē, sarūgtinot mājinieku līdzjuejus - 3:4. Pēdējo vārtu zaudējumā uz ledus atradās arī Girgensons. Jāpiezīmē, ka Flyers kopumā izdarīja 33 metienus pa mājinieku vārtiem, bet Sabres atbildēja vien ar 19.

NHL kopvērtējumā Sabres ar 31 punktu 45 spēlēs aizvien ir vājākā komanda. Nākošā spēle trešdien Toronto ar vietējo Maple Leafs.

Spēles labākie momenti


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi