Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Girgensonam veikta lauztā žokļa operācija, sezona beigusies

Talantīgajam Latvijas hokejistam Zemgum Girgensonam aizvadītajā naktī veikta lauztā žokļa operācija, sarunā ar laikrakstu Diena pastāstīja sportista tēvs Aldis Girgensons. Par hokeju jaunajam talantam jāaizmirst uz 4-6 nedēļām, kas praktiski nozīmē sezonas beigas. To apstiprina arī viņa pārstāvētās komandas Dabjūkas Fighting Saints paziņojums oficiālajā interneta vietnē.

Hokejista tēvs pastāstīja, ka veikta operācija un „mute tā sašūta, ka pat paēst īsti nevarot”. Diena.lv ceturtdien jau informēja, ka play-off spēles laikā Girgensons saņēma sitienu ar elkoni sejā, vēlāk gan spēli turpinot. Pēc spēles viņam tika konstatēts žokļa lūzums.

Girgensona pārstāvētā Dabjūkas Fighting Saints Austrumu konferences pusfinālā ir izsēta ar trešo numuru. Būs jāspēlē pret otro numuru Indianas Ice. Sērija ritēs līdz vienas komandas trijām uzvarām.

Regulārās sezonas 49 spēlēs Girgensons guva 24 vārtus un veica 31 rezultatīvu piespēli, kļūstot par savas komandas rezultatīvāko hokejistu. Izslēgšanas turnīra divās spēlēs viņa kontā četri (2+2) punkti.

Jūnija beigās Pitsburgā notiks NHL jauno spēlētāju izvēle jeb drafts, kurā Girgensonam paredz vietu 1.kārtā jeb starp 30 labākajiem. Neviens Latvijas hokejists iepriekš tiks augstu nav izvēlēts. Jaunais hokejists tika iekļauts arī Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā startam pasaules čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi