Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Girgensons atgriežas Sabres sastāvā; komandai sagrāve pret Senators

Pēc savainojuma izārstēšanas otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo Sabres sastāvā laukumā atgriezās Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā vienība ar 0:5 (0:3, 0:1, 0:1) viesos piekāpās Otavas Senators.

Girgensons bija izlaidis piecas "Sabres" spēles, kurās klubs ir divreiz uzvarējis un ieguvis piecus punktus turnīra tabulā.

Latviešu uzbrucējs laukumā otrdienas mačā bija 11 minūtes un 25 sekundes, no kurām vienu minūti un 13 sekundes spēlēja vairākumā, bet trīs minūtes un 13 sekundes - mazākumā. Girgensons izpildīja četrus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Ar savas karjeras otro "hat-trick" mājinieku sastāvā izcēlās bijušais "Sabres" uzbrucējs Tailers Eniss, bet vēl pa reizei viesu vārtsargu pārspēja Dreiks Batersons un Alekss Formentons.

Pirmo "sauso" maču šosezon aizvadīja "Senators" vārtsargs Mets Marejs, kurš tika galā ar 27 viesu metieniem.

Tikmēr sesto uzvaru pēc kārtas otrdien izcīnīja Pitsburgas "Penguins", kas bez savainotā Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera sastāvā ar 6:3 (0:0, 2:2, 4:1) savā laukumā pieveica līgas otru vājāko komandu Arizonas "Coyotes".

Divus vārtus uzvarētāju rindās guva Kriss Letangs, pa 1+2 iekrāja Sidnijs Krosbijs un Braiens Rasts, bet pa vieniem vārtiem "Penguins" rindās Brokam Makginam un Braienam Boilam.

Viesu sastāvā divi vārti un rezultatīva piespēle Nika Šmalca kontā, bet ar vienu precīzu raidījumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Kleitons Kellers.

Turnīra tabulā "Sabres" Austrumu konferencē ar 33 punktiem 42 mačos ieņem 14.vietu, kamēr Pitsburgas komanda ar 59 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi