Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Girgensons atgriežas, pārtrūkst Sabres zaudējumu sērija

Savainojumi un nokļūšana jaunā komandā – Latvijas hokejistiem rudens cikls Nacionālajā hokeja līgā (NHL) bijis negaidītiem pavērsieniem bagāts. Zemgus Girgensons naktī uz trešdienu pēc vienas spēles izlaišanas savainojuma dēļ atgriezās Bufalo Sabres rindās un palīdzēja ar 7:2 sagraut Monreālas Canadiens.

Ar Girgensona atgriešanos Sabres pārtrauca astoņu spēļu zaudējumu sēriju. Bufalo Sabres, kas pēdējā desmitgadē ir NHL lejasgala komanda, 2022./2023. gada sezonu iesāka ļoti cerīgi, taču neveiksmīgais spēļu nogrieznis ietekmējis vietu turnīra tabulā. Austrumu konferences Atlantijas divīzijās Sabres ar 19 spēlēs izcīnītajiem 16 punktiem ir priekšpēdējā, 7. vietā. No Latvijas četru hokejistu pārstāvētajiem klubiem pašlaik play-off zonā ir tikai Rūdolfa Balcera jaunā komanda Tampabejas Lightning.

Balcers pēc pārcelšanās no Floridas Panthers uz Lightning ir aizvadījis divas spēles. Otrajā mačā pret Bostonas Bruins (3:5) Rūdolfs bija īstajā laikā pareizajā vietā un izmantoja situāciju, kad ripu vārtu priekšā pazaudēja Bruins aizsargs. 

Teodors Bļugers pēc ilgstošas savainojuma ārstēšanas Pitsburgas Penguins rindās ir aizvadījis četras spēles un saņēmis uzslavas par savām darbībām komandas labā.

Kolumbusas Blue Jackets vārtsargs Elvis Merzļikins turpina atlabt pēc 16. novembrī spēlē pret Filadelfijas Flyers gūtā savainojuma. Kolumbusas komanda ar 18 spēlēs iegūtajiem punktiem Austrumu konferencē ir priekšpēdējā, 15. vietā 16 komandu konkurencē.

Hokejs

Latvieši NHL, 2022./2023. gada sezona

  • Zemgus Girgensons (Bufalo Sabres): 18 spēļu, 5 (3+2) punkti, neitrāls plus/ mīnus koeficients, 6 soda minūtes, 11:39 minūtes vidēji spēles laiks
  • Rūdolfs Balcers (Floridas Panthers/ Tampabejas Lightning): 16 sp., 5 (3+2) p., –1 koeficients, 4 soda min., 10:49 min. vid. spēles laiks
  • Teodors Bļugers (Pitsburgas Penguins): 4 sp., 1 (0+1) p., neitr. plus/mīnus koeficients, 10 soda min., 13:09 min. vid. spēles laiks
  • Elvis Merzļikins (Kolumbusas Blue Jackets): 9 sp., vid. ielaistas 4,74 ripas, 86,4 % atvairīto metienu procents, 2 soda minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi