Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Girgensons šoreiz paliek tukšā, Sabres zaudē arī trešajā sezonas spēlē

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Bufalo Sabres pārstāvošajam latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam pirmdien neizdevās turpināt savu gūto vārtu sēriju sezonas ievadā, komandai savā laukumā ar 1:5 (0:1, 0:1, 1:3) kapitulējot Anaheimas Ducks.

Viesi līdz trešās trešdaļas sākumam bija panākuši divu ripu pārsvaru, kuru 18 sekunžu laikā dubultoja. Sabres atbildēja ar Tailera Enisa precīzu raidījumu, bet Ducks uzbrucēja Raiena Keslera precīzais soda metiens perioda vidū noteica mača gala iznākumu - 1:5. Ar diviem gūtiem vārtiem viesu rindās izcēlās 21 gadu vecais zviedrs Viljams Karlsons, kuram tās bija pirmās iemestās ripas NHL karjerā. Jāpiebilst, ka Ducks pa mājinieku vārtiem izdarīja 44 metienus, kamēr Sabres prata atbildēt vien ar 12 (pa periodiem 3-4-5).

Girgensons, kurš sezonas pirmajaos divos mačos bija guvis pa vieniem vārtiem, šoreiz 16 minūtēs un 15 sekundēs uz ledus atzīmējās ar diviem metieniem, diviem spēka paņēmieniem un -1 lietderības koeficientu. Sezonas trīs mačos latvietim divi gūti vārti un neitrāla lietderība.

Pērn NHL vājākā komanda Sabres trijos mačos pie punktiem vēl nav tikuši (vārtu attiecība 4:14) un ieņem pēdējo vietu visā līgā. Nākošo spēli Bufalo aizvadīs naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika, kad viesosies pie otras komandas, kura jaunajā sezonā punktus vēl nav ieguvusi - Karolīnas Hurricanes.

Kā zināms, komandas galvenais treneris jau otro sezonu ir Latvijā labi zināmais Teds Nolans, bet šosezon kolektīvam pievienojušies vēl divi citi Latvijas izlases bijušie treneri Artūrs Irbe un Toms Kūlens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi