Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Gudļevskis: Uzvaru bijām pelnījuši vairāk

Latvijas izlases hokejisti cīņā pret Vāciju spēlēja labāk un uzvaru bija pelnījuši vairāk, uzskata vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura 30 atvairītie metieni tomēr Latvijai tikt pie panākuma svētdien neļāva (2:3).

Vārtsargs uzsver, ka hokejā iespējams atsist visas ripas. "Otrajā vārtu zaudējumu man vajadzēja ātrāk atrast ripu. Jāsāk jau ar to, ka nedrīkstēju dot atlēcošo ripu, pretiniekam nevajadzēja atkārtoti izdarīt metienu. Pirmajā ielaistajā ripā vajadzēja būt nedaudz pacietīgākam, bet trešo ripu vienkārši vajadzēja atsist, kad bullīti iemeta man starp kājām."

Treneri iepriekš paziņoja, ka Gudļevskis sargās vārtus arī nākamajā čempionāta mačā otrdien plkst. 20.45 pret Kazahstānu. Pēc spēles ar Vāciju Teds Nolans tomēr izteicies, ka vārtsargu rotācija turpināsies, bet vēl nav zināms, kurš sargās vārtus otrdien. Kā zināms, sestdien pret Somiju Edgars Masaļskis tika galā ar 20 no 22 metieniem, palīdzot izcīnīt emocionālu uzvaru.

Izlases kapteinis Herberts Vasiļjevs min, ka Vācijas treneri iepriekš bija pētījuši mūsu spēles stilu: "Vācieši pāris reizes mūs piemānīja. Viņi atdeva piespēli spēlētājam, kurš ātrumā ieslidoja zonā. Divas reizes viņiem tas izgāja cauri, un abas reizes izveidojās bīstami momenti. Laikam vācieši bija izpētījuši mūsu spēles manieri. Viņi prata pielāgoties un atrada pretlīdzekli. Kopumā spēle bija līdzīga. Vāciešiem pārsvars bija uz tā rēķina, ka viņi pirmie iemeta ripas un mums bija vairāk jāpieliek spēka, nekā pretiniekiem."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi