Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gudro vārti papildlaikā ieved Flames Stenlija kausa nākamajā kārtā

Džonijam Gudro gūstot vārtus papildlaikā, Kalgari Flames komanda svētdien sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālu.

Sērijas izšķirošajā, septītajā, spēlē "Flames" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Dalasas "Stars" un sērijā panāca 4-3.

Dalasiešiem vajadzēja vien 40 sekundes, lai izvirzītos vadībā - precīzu metienu no zonas vidus izpildīja Džeimijs Bens. Otrā perioda otrajā minūtē Kailers Tofoli izlīdzināja rezultātu, vārtu priekšā pielabojot komandas biedra tālu metienu, bet pusminūti vēlāk Vladislavs Namestņikovs ātrā pretuzbrukumā atjaunoja viesiem vadību.

Otrā perioda devītajā minūtē Metjū Tkečaks vairākuma noslēgumā panāca 2:2, bet pamatlaika otrajā pusē vārti netika gūti. Papildlaikā, kad līdz pirmā pagarinājuma beigām bija palikušas piecas minūtes, Gudro savāca atlēkušo ripu un ar metienu no asa leņķa izrāva mājiniekiem uzvaru.

Jākobs Markstrēms uzvarētāju vārtos atvairīja 26 metienus un izcēlās ar rezultatīvu piespēli otrajā vārtu guvumā. Otrā laukuma galā Džeikam Otingeram izdevās neitralizēt 64 metienus. 

Viņš kopš 1955.gada, kad tiek uzskaitīti metieni pa vārtiem, ir otrais vārtsargs Stenlija kausā, kuram bija jātiek galā ar vismaz 60 raidījumiem. 1987.gadā Kellijs Hradijs tika galā ar 73 ripām, taču toreiz Ņujorkas "Islanders" uzvarai bija nepieciešami četri papildlaiki.

Konferences pusfinālā "Flames" tiksies ar Edmontonas "Oilers" - tas būs pirmais Albertas provinces derbijs Stenlija kausā kopš 1991.gada.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Tampabejas "Lightning" ar rezultātu 4-1 uzvarēja Monreālas "Canadiens".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi