Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Hokeja svētku pagarinājums

Kā gan vēl savādāk lai nosauc vakardienas spēli pret Torpedo – prieks, laime un līksmība. Gluži kā KHL Zvaigžņu spēles pagarinājums.

Pie izdevības vēl reizi jāuzslavē Rīgas Dinamo menedžments par sarīkoto KHL Zvaigžņu spēli – tik daudz pozitīvu atsauksmju no Krievijas medijiem, žurnālistiem, līgas amatpersonām KHL četru gadu pastāvēšanas vēsturē nebija nācies ne dzirdēt, ne lasīt. Ja pierasts, ka Starptautiskās Olimpiskās komitejas prezidents noslēdzot kārtējās Olimpiskās spēles saka „šīs bija vislabākās līdz šim organizētās spēles”, tad esmu pārliecināts, ka līgas prezidentam Medvedeva kungam ne tikai pieklājības pēc bija jāsaka līdzīgi vārdi – pasākuma scenārijs „kā pa diedziņu” bez liekām un lielām pauzēm, profesionāls, augstvērtīgs TV kameru, operatoru darbs, šovs, mārketinga pasākumi un publicitāte, atraktīvie dalībnieki un vadītāji bija visaugstākajā līmenī. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, vienīgais, kas lika vilties, jeb pareizāk sakot, garlaikoja, bija pati spēle. Nez vai 3x20 spēles minūtes bez acīmredzamas sportiskās sāncensības ir tas optimālais Zvaigžņu spēles formāts.

Vakardienas spēle pret Torpedo bija kā Zvaigžņu spēles 4.periods – 3:0 pēc pirmā perioda (Ankipāns no centra, Hosa un Karsums) 4:2 vēl 10 minūtes līdz spēles beigām un 4:4 skanot 3.perioda beigu signālam. Bullīšu sērijā teiciens „Saška divreiz garām nemet” sevi attaisnoja – Ņiživijs joprojām ir lielākais meistars Rīgas Dinamo sastāvā šajā elementā. Līdzjutēju emocijas visuzskatāmāk spētu attēlot zīmējot trauksmes skarta cilvēka sirdspukstu līkni. Bet tā kā vakardienas spēle tomēr nebija Zvaigžņu spēle, radās jautājums:

- Vai Rīgas Dinamo treneru korpuss piekrīt godātā BK Ventspils galvenā trenera uzstādījumam, ka profesionālajā sportā neviens nav jāmotivē? Vai pēc pārliecinošā 3:0 un vēl gana pieklājīgā 4:2 spēles beigās, treneri izdarīja visu, lai komanda jau n-to reizi šajā sezonā neuzkāptu uz grābekļa, izlaist uzvaru pamatlaikā?

Skatoties uz situāciju turnīra tabulā par 100% skaidrs ir tikai tas, ka rīdziniekiem regulārajā turnīrā būs vēl jāspēlē 11 spēles. Gandrīz skaidrs, ka rīdzinieki spēlēs arī Gagarina kausa turnīrā, bet šobrīd mēģināt kaut ko prognozēt, kurā vietā Rīgas Dinamo noslēgs regulāro turnīru – tas ir pilnīgi neiespējami un pat nevajadzīgi. Kurš var šobrīd apgalvot, ka 5.vieta turnīra tabulā ir pilnīgi neiespējama? Galvenais uzdevums tāpat visiem ir skaidrs – nepalikt astotajiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi