Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Hokeja veterāni iemet 18 vārtus, triumfē Fetisova komanda

Arēnā Rīga piektdienas vakarā KHL Veterānu Zvaigžņu spēlē starp Baldera un Fetisova komandām ar 11:7 triumfēja leģendārā krievu aizsarga pārstāvētā veterānu izlase. 

Jau spēles pirmajās divās minūtēs komandas apmainījās vārtu guvumiem. Tikai 85 sekundes pēc pirmā iemetiena Sergeju Naumovu ar metienu no tuvas distances sarūgtināja Vitālijs Prohorovs un izvirzīja vadībā Fetisova vienību. Uz Baldera komandas atbildi bija jāgaida vien 16 sekundes – Sergejs Povečerovskis mainīja ripas lidojuma virzienu un tā iespurdza Maksima Mihailovska cietoksnī. Drīz vien lieliska iespēja panākt 2:1 bija Fetisova komandas uzbrucējam Igoram Varickim, kurš piešķirto soda metienu gan nerealizēja. Tomēr uzreiz pēc tam komanda izspēlēja lielisku kombināciju, kuras smailē precīzs bija Mihails Aņisins. Arī perioda turpinājumā dominēja Krievijas hokeja zvaigznes, gūstot vēl trīs bezatbildes vārtus – divus no tiem ar soda metieniem, kuri šajā spēlē tika piešķirti pēc ikviena noteikumu pārkāpuma. Jāpiebilst, ka Baldera komanda neizmantoja pat divus soda metienus – vienu pats leģendārais uzbrucējs, otru Aleksandrs Kerčs.

Pēc pārtraukuma iniciatīva pārgāja Baldera komandas pusē, tomēr līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem bija jāgaida vairāk kā sešas minūtes. Ar nelielu intervālu Povečerovskis un Kerčs (soda metiens) samazināja starpību līdz 3:5. Tiesa, Andrejs Kovaļenko tūlīt atjaunoja trīs vārtu pārsvaru pēc izcilas Valērija Kamenska piespēles no aizvārtes un lika sesto reizi kapitulēt Baldera komandas vārtsargam Sergejam Naumovam. Trešdaļas beigās viņš no saviem vārtiek ķeksēja ārā septīto ripu, kad izgājienā precīzi meta Vjačeslavs Čizmins, bet Aigars Cipruss teica pēdējo vārdu 2.periodā – 4:7.

Vecmeistaru svētku parādes trešais cēliens sākās ar Gunti Kārkliņu Baldera komandas vārtos. Pēc spēlētām 13 sekundēm iespēja mest bullīti Harijam Vītoliņam, tomēr samazināt starpību neizdodas. To pēc brīža paveica Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs, tūlīt vārti arī Andrejam Ignatovičam un Baldera komanda pietuvojusies pretiniekiem līdz 6:7. Pretinieku kapteinis Vjačeslavs Fetisovs ar bullīti atkal pārsvaru palielināja, bet Varickis atjaunoja trīs ripu pārsvaru. Pēdējās minūtēs abas veterānu vienības apmainījās vēl ar vairākiem vārtu guvumiem (pēc sava vārtu guvuma visai elegantu deju demonstrēja Oļegs Znaroks) un spēle noslēdzās ar šādiem pasākumiem ierastiem 18 vārtu guvumiem – Baldera komanda ar 7:11 piekāpās Fetisova komandai.

x x x

Hokeja veterānu Zvaigžņu spēle

Baldera komanda - Fetisova komanda 7:11 (1:5)(3:2)(3:4)

Vārtu guvēji: Prohorovs (Medvedjevs) 0:1; Povečerovskis 1:1; Aņisins (Frolovs, Šaļimovs) 1:2; Goļikovs (Malahovs, Varickis) 1:3; Kovaļenko 1:4 (s.m.); Medvedjevs 1:5 (s.m.); Povečerovskis (Cipruss, Ābols) 2:5; Kerčs 3:5 (s.m.); Kovaļenko (Kamenskis) 3:6; Čižmins (Aņisins) 3:7; Cipruss 4:7; Sējējs (Cipruss) 5:7; Ignatovičs (Sirotkins) 6:7; Fetisovs (s.m.) 6:8; Varickis (Frolovs, Čižmins) 6:9; Berdičevskis (Bucajevs, Čižmins) 6:10; Znaroks (Balderis) 7:10, Bucajevs (Čižmins) 7:11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi