Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Hosa pagaidām sestais labākais vārtu guvējs KHL

Rīgas Dinamo uzbrucējs Marsels Hosa ar 13 rezultatīviem metieniem ieņem sesto pozīciju Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) labāko vārtu guvēju sarakstā, liecina turnīru rīkotāju sniegtā informācija.

Tiesa, Hosa nav guvis vārtus kopš 26.oktobra, kad Rīgas Dinamo ar 2:3 zaudēja Kazaņas Ak Bars, turklāt viņš bija spiests izlaist trīs spēles diskvalifikācijas dēļ.

Pašreiz labākie vārtu guvēji līgā ir Aleksandrs Perežogins no Ufas Salavat Julaev un Jans Mareks no Magņitogorskas Metallurg, kuri guvuši pa 19 vārtiem katrs. Pa 18 precīziem metieniem ir Pāvela Brendla (Ņižnijnovgorodas Torpedo) un Denisa Zaripova (Kazaņas Ak Bars) rēķinā, bet 17 vārtus guvis Aleksejs Morozovs no Ak Bars (pagājušajā piektdienā viņš guva piecus vārtus pret Astanas Baris!).

No Rīgas Dinamo hokejistiem desmito vietu ar deviņiem vārtu guvumiem ieņem Marks Hartigans, 13.vietu dala Miķelis Rēdlihs un Mets Elisons (seši vārti), bet 15.vietu - Ģirts Ankipāns, kuram četri vārti.

Labāko piespēlētāju sarakstā desmitajā vietā ir Elisons, kurš asistējis 13 vārtu guvumos. Līderis šajā sarakstā ir Dmitrijs Pestunovs no Omskas Avangard, kurš izdarījis 24 rezultatīvas piespēles. Ar 22 piespēlēm seko Sergejs Mozjakins no Atlant, bet trešajā vietā ir Tonijs Mortensens (20) no Ak Bars.

Absolūtajā rezultativitātes vērtējumā līderi ar 37 punktiem ir divi hokejisti - Atlant uzbrucējs Mozjakins (15+22) un Mareks (19+18). Pa 35 punktiem ir Zaripovam un Morozovam, bet čehu superzvaigzne Jaromīrs Jāgrs (Omskas Avangard) ir trešajā vietā ar 33 (15+18) punkiem. No Dinamo hokejistiem visaugstāk ir Hosa, kurš ar 20 (13+7) punktiem dala 12.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi