Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Indrašis: Iepriekšējo spēļu murgs atkārtojās

Latvijas kluba Rīgas Dinamo spēlētājiem pēc iespējas ātrāk jāaizmirst ļoti neveiksmīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta trīs spēļu izbraukuma sērija, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis.

Ar šo spēli Latvijas klubs noslēdza trīs maču izbraukuma sēriju, kurā piedzīvoti trīs zaudējumi.

"Man ir ļoti grūti pateikt, kas šodien notika. Grūti arī šodien bija spēlēt - galvā tās pēdējās spēles tomēr turas. Un tajā brīdī, kad centies, lai tas neatkārtojas, atkal ir problēmas," Indraša teikto citē Rīgas Dinamo komandas oficiālā mājaslapa internetā. "Pirmo trešdaļu sākām ne pārāk labi. Pēc tam pārtraukumā mēs ģērbtuvē paši sevi kārtīgi sapurinājām. Gan treneris, gan komandas biedri viens otru uzvilkām. Sākām pēc tam arī labi - sametām trīs vārtus. Un tad atkārtojās iepriekšējo spēļu murgs. Viņi iemeta vienus, tad otrus un trešos. Es nevaru pateikt, kāpēc tā atkal notika. Tagad šis ļoti neveiksmīgais izbraukums ir jāaizmirst."

Aizvadītajā mačā Indrašis atgriezās pirmajā uzbrucēju virknējumā, izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

"Ir forši atkal spēlēt kopā ar Mārtiņu Karsumu un Džeimiju Džonsonu. Izveidojām vairākus momentus, bet šie nopelnītie punkti atkal iet tajā nepatīkamajā kastē," izteicās Indrašis. "Nav jau nekāda prieka, ja komanda atkal ir zaudējusi. Es labāk palieku uz nulles, bet galvenais, lai komanda tiek pie uzvaras un trim punktiem. Ne jau tikai es, bet arī Saša [Aleksandrs Ņiživijs] labi nospēlēja - labi apslidoja ap vārtiem, nosēdināja visus un iemeta. Bet esmu drošs, ka arī viņš teiks to pašu - kāda jēga no tā punkta, ja komanda ir zaudējusi."

Nākamajā spēlē Rīgas Dinamo pirmdien savā laukumā tiksies ar Magņitogorskas Metallurg komandu, sākot trīs mājas spēļu sēriju.

"Skaidrs, ka būs ļoti grūti. Lai arī mājās spēlējam labāk, vieglas uzvaras nav gaidāmas. Magņitogorskas kluba sastāvā ir ļoti labi spēlētāji, par Jevgēņiju Malkinu pat nerunājot," par gaidāmo maču izteicās Indrašis. "Bet kaut kā cīnīsimies, jo kas mums cits atliek. Esam zaudējuši ļoti daudz punktu. Bija komandas, pret kurām varējām izcīnīt punktus, bet tagad jau vairs nav starpības, kurš ir pretinieks. Ir jāuzvar. Situācija ir ļoti nepatīkama. Tagad jāatgriežas no šī izbraukuma, jāsakārto galva, un drīz jau nākamā spēle."

Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas Dinamo ar 17 punktiem 18 spēlēs joprojām ieņem pēdējo, 14.vietu. Savukārt līgas kopvērtējumā dinamieši apsteidz vienīgi Krisa Holta pārstāvēto Jekaterinburgas Avtomobilist, kuriem ir 13 punkti, taču divas spēles rezervē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi