Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

K.Rēdlihs: Bez komandas vienotības nebūtu rekorda

"Avtomobilist spēles uzstādījums bija mest ripu zonā un tad iet par to cīnīties. Mēs tam bijām gatavi un nedevām viņiem daudz iespēju. Iepriekšējās spēlēs mēs spēlējām kā pa viļņiem - labi periodi mijās ar sliktiem. Mēs gājām uz to, lai visus trīs periodus aizvadītu vienā līmenī un šodien mums tas izdevās," pēc Rīgas Dinamo septītās uzvaras KHL čempionātā pēc kārtas sacīja rīdzinieku aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Aizvadītajā mačā Dinamo ar 3:1 (2:0; 0:0; 1:1) pārspēja Jekaterinburgas Avtomobilist, uzstādot jaunu kluba rekordu - septiņas uzvaras pēc kārtas KHL regulārajā turnīrā.

"Bez smaga darba un komandas vienotības nebūtu šīs septītās uzvaras un kluba rekorda. Domāju, ka šāds rezultāts, ir pateicoties labam treneru darbam, kā arī spēlētāju disciplinētam sniegumam," piebilda Rēdlihs.

Ar 55 punktiem 27 mačos Dinamo ieņem ļoti stabilu 3.vietu Rietumu konferencē, tikai trīs punktus atpaliekot no 2.vietā esošajiem Maskavas Dinamo, kuri aizvadījuši par vienu spēli vairāk. Astoņus punktus rīdziniekiem zaudē cits Maskavas klubs CSKA, bet 9.vietas īpašniekus Spartak mūsējie apsteidz pat par 16 punktiem.

Nākošās četras spēles dinamieši no 22. līdz 28.novembrim aizvadīs viesos - pret savā laukumā jau uzvarētajām Astanas Baris, Omskas Avangard, Hantimansijskas Jugra un Avtomobilist vienībām. Pēc tam decembrī sekos septiņu mājas spēļu sērija, kad dinamieši spēlēs tikai savu skatītāju priekšā Arēnā Rīga.

"Kad atgriezīsimies, tad arī skatīsimies, vai mums būs izdevies šo sēriju tupināt. Nevienam punktus mēs nedosim. Domāju, mēs esam uz laba viļņa un šis brīdis ir jāizmanto. Kā saka - apetīte rodas ēdot," pirms izbraukuma optimistiski noskaņots ir pieredzējušais Dinamo aizsargs, kurš šosezon 16 spēlēs izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un lietderības koeficientu +5.

Rīgas Dinamo pie punktiem tikuši jau 13 mačos pēc kārtas un 11 no tiem noslēgušies ar vienas ripas starpību. "Šis mazumiņš - vieni vārti - izšķir spēles likteni. Pērn bijām pretējā situācijā un piedzīvojām daudz zaudējumu. Ir jāsaglabā šī sajūta un pārliecība par saviem spēkiem, ka mēs vinnēsim, nevis zaudēsim," komentē K.Rēdlihs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi