Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Kazahstānas hokejists: Latvijas izlasei paveicās ar pēdējiem vārtiem

Latvijas hokeja izlasei cīņā pret Kazahstānas valstsvienību nedaudz paveicās, pēc mača medijiem atzina kazahu uzbrucējs Jevgēņijs Rimarevs.Jau vēstīts, ka Latvijas izlase otrdien Baltkrievijā notiekošajā pasaules čempionāta turnīra trešajā mačā sīvā duelī ar 5:4 uzvarēja apakšgrupas potenciālo pastarīti Kazahstānu.

Tiesa, pēc pirmā perioda Latvija atradās iedzinējos ar 1:2, bet otrajā trešdaļā spēja panākt jau 4:2 sev par labu.Uzvaras vārtus ar rikošeta palīdzību Latvijas valstsvienībai guva Juris Štāls."Latvijas izlasei paveicās ar pēdējiem gūtajiem vārtiem, tomēr vārti paliek vārti. Latvieši spēlēja diezgan ātru hokeju, tāpēc mēģinājām tikt viņiem līdzi. Kopumā veiksme nedaudz vairāk bija pretinieku pusē. Mūsu plāns bija spēlēt no aizsardzības, ar ātriem pretuzbrukumiem, neļaujot sāncenšiem ilgi uzturēties mūsu aizsardzības zonā," portālā "Sports.kz" citēts Rimarevs, kurš cīņas gaitā izcēlās ar vārtu guvumu. "Par savu vārtu guvumu neesmu priecīgs, jo neuzvarējām."Tikmēr Kazahstānas izlases kapteinis Nikolajs Antropovs pēc mača uzsvēra, ka izlases spēlētāji nespēja izmantot savas iespējas. "Mēs radījām daudz vārtu gūšanas iespēju, taču nespējām tās pilnībā realizēt. Puiši vēlējās panākt mačā neizšķirtu, bet nepanāca. Jāgatavojas cīņai ar Krieviju."Nākamo spēli Kazahstānas izlase aizvadīs trešdienas vakarā, kad spēkosies ar Krievijas valstsvienību.Savukārt Latvijas izlase nākamo reizi laukumā dosies ceturtdien, kad spēkosies ar ASV, bet pēc tam gaidāmi mači arī pret Krieviju, Baltkrieviju un Šveici.Pašlaik B apakšgrupā pirmo vietu ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ieņem Krievija, bet ar sešiem punktiem seko ASV, Baltkrievija un Latvija. Ceturtā ar pieciem punktiem divos mačos ir Vācija, Somijai ir trīs punkti, Kazahstānas kontā viens punkts, bet bez punktiem joprojām cīnās pagājušā gada pasaules vicečempione Šveice.Sacensības Minskā ilgs līdz 25.maijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi