Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ķēniņš ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdz Lausanne uzvarēt atgriešanās mačā

Latvijas hokeja uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē, viņa pārstāvētajai Lausanne komandai svinot uzvaru pirmajā mačā pēc atgriešanās no karantīnas.

Lozannas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 6:1 (3:0, 3:0, 0:1) pārspēja "Fribourg - Gotteron" komandu.

Pēc izlašu pārtraukuma "Lausanne" komandai līdz 21.novembrim tika piemērota karantīna, tādējādi Ķēniņa pārstāvētā vienība nebija spēlējusi kopš 1.novembra.

Ķēniņš otrdien atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm komandas otrajos un piektajos vārtos. Šajā mačā viņš uz ledus pavadīja 14 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +3.

Turpretī zaudējumu cieta vārtsarga Ivara Punnenova, kā arī uzbrucēju Toma Andersona un Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau "Tigers", kas viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) atzina Cīrihes "Lions" pārākumu.

Punnenovs atvairīja 34 no 36 pretinieku mestajām ripām, Andersons 11 minūtēs un 58 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, bet Melnalksnis uz ledus pavadītajās astoņās minūtēs un 21 sekundē bloķēja vienu metienu un uzvarēja abos iemetienos. Abiem latviešu laukuma spēlētājiem lietderības koeficients bija neitrāls.

Tāpat laukumu ar nolaistām galvām atstāja uzbrucējs Deniss Smirnovs un Ženēvas "Servette", kas viesos ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās "Lugano".

Smirnovs uz ledus pavadīja 11 minūtes un vienu sekundi, vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja astoņos no desmit iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Aizsargs Sandis Smons palika ārpus pieteikuma.

"Lausanne" ar 25 punktiem 11 spēlēs ieņem otro vietu, "Servette" ar 19 punktiem 11 mačos ir sestā, bet "Tigers" ar astoņiem punktiem 11 dueļos ir priekšpēdējā starp 12 komandām.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi