Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ķēniņš NHL atgriežas ar negatīvu lietderības koeficientu un zaudējumu

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš ceturtdien savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) atgriešanās spēlē izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu, neglābjot viņa pārstāvēto Vankūveras Canucks komandu no zaudējuma.

Canucks savā laukumā ar 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) piekāpās Dalasas Stars hokejistiem.

Dueļa rezultātu jau 56.sekundēs atklāja Canucks hokejists Aleksandrs Edlers, taču pirmās trešdaļas turpinājumā Stars krievu uzbrucējs Valērijs Ņičuškins panāca izlīdzinājumu. Otrā perioda pašā sākumā Stars jau pārņēma vadību, vārtus gūstot rezultatīvajam Taileram Seginam, taču 46.minūtē dāņu uzbrucējs Janiks Hansens no jauna līdzsvaroja rezultātu.

Canucks tā arī neizdevās pacīnīties par uzvaru, jo pamatlaika turpinājumā Patriks Šarps un Džeisons Speca, kuram precīzs metiens tukšos vārtos, nodrošināja viesiem uzvaras.

Ķēniņš savā pirmajā NHL mačā šosezon laukumā pavadīja desmit minūtes un 46 sekundes, veicot vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī izpelnoties divas soda minūtes. Taču latvietis izcēlās ar sešiem spēka paņēmieniem un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Kā zināms, pirms sezonas Ķēniņš pirmajā pārbaudes spēlē pat devās vienā maiņā ar slavenajiem zviedru dvīņubrāļiem Danielu un Henriku Sedīniem, tomēr rādīja nepārliecinošu sniegumu un tika atskaitīts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Jūtikas Comets.

Iepriekšējā sezonā latvietis debitēja pasaules spēcīgākajā hokeja līgā, kopumā Canucks rindās aizvadot 35 spēles, kuru laikā guva piecus vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Comets sastāvā Ķēniņš jau pēc dažiem šīs sezonas mačiem guva traumu un izlaida aptuveni mēnesi. Novembra beigās latvietis atgriezās laukumā un jau pirmajā mačā tika pie sava pirmā rezultativitātes punkta šosezon, bet trešdien tika uzsaukts uz Canucks sastāvu.

Ķēniņš šosezon Comets sastāvā piedalījies septiņās spēlēs, kā laikā veicis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -1.

Canucks 27 spēlēs tikusi pie 26 punktiem, kas tai dod ceturto vietu Klusā okeāna divīzijā, kā arī desmito pozīciju Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi