Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

KHL pārbaudes spēles: Spruktam piespēle CSKA uzvarā pret Vitjaz, Holts atvaira 50 metienus pret SKA

Trešdien Maskavā sākās viens no interesantākajiem Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) pirmssezonas turnīriem – Maskavas mēra kausa izcīņa, kurā no Krievijas galvaspilsētas klubiem piedalās Gagarina kausa ieguvēji Dinamo, tāpat nesen Rīgas Dinamo Ņižņijnovgorodas turnīra finālā uzvarējušie Spartak, CSKA ar Jāni Spruktu uzbrukumā, kā arī Čehovas Vitjaz.

Turnīra pirmajā dienā CSKA ar 5:2 uzveica Vitjaz. Spēles pirmajā periodā Sprukts ar rezultatīvu piespēli vairākumā palīdzēja Iļjam Zubovam atklāt mača rezultātu. Par spēles varoni kļuva Aleksandrs Radulovs, kura kontā vārti un divas piespēles.

Turpinās arī vairāki citi pirmssezonas turnīri ar Latvijas izlases hokejistu pārstēvēto KHL komandu piedalīšanos. Viktora Bļinova piemiņas turnīrā Omskā trešdien Hantimansijskas Jugra ar Edgaru Masaļski vārtos ar 1:2 piekāpās Novosibirskas Sibirj ar Artūru Kuldu aizsardzībā. Savukārt Ivana Ramazana piemiņas turnīrā Magņitogorskā Kazaņas Ak Bars un Lauris Dārziņš ar 1:3 atzina Ramazan Team, kas sastāv no AK Bars, Čeļabinskas Traktor un Magņitogorskas Metallurg rezervēm, pārākumu. Neviens no mūsu hokejistiem ar rezultivitāti neizcēlās, Masaļskis Jugra vārtos aizvadīja visu spēli.

Tikmēr Doņeckā Donbass kausa izcīņas turnīrā Jekaterinburgas Avtomobilist ar Rīgas Dinamo bijušo vārtsargu Krisu Holtu vārtos papildlaikā pārspēja spēcīgo Sanktpēterburgas SKA - 3:2. Holts spēles gaitā atvairīja 50 no 52 metieniem, turklāt tika galā ar Maksima Afinogenova izpildīto soda metienu mača 51.minūtē, kad rezultāts vēl bija 2:2.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi