Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KHL rekordists Mozjakins vēl vismaz sezonu aizvadīs Magņitogorskā

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Magņitagorskas Metallurg otrdien parakstījusi viena gada līgumu ar pieredzes bagāto Sergeju Mozjakinu, kuram tas būs jau desmitais gads šajā klubā.

"Priecājamies, ka Sergejs "Metallurg" komandā spēlēs vēl vienu sezonu, kas viņam kopumā jau būs desmitā. Viņu mīl Magņitagorskas fani, hokejists ir KHL leģenda un Sergeja pieredze noteikti noderēs komandai."

"Centīsimies izmantot visas viņa spēcīgās puses, tostarp spēli skaitliskajā vairākumā," teica komandas galvenais treneris Iļja Vorobjovs.

30.aprīlī noslēdzās Mozjakina iepriekšējais līgums, viņam kļūstot par neierobežoti brīvo aģentu. Krievijas medijos jau vairākas nedēļas klīst informācija, ka pieredzējušais uzbrucējs šosezon spēlēšot par krietni mazāku naudas summu nekā iepriekš karjerā.

Mozjakins "Metallurg" pārstāv jau kopš 2011.gada un līdz šim paspējis divreiz virs galvas celt KHL kausu. Pagājušajā sezonā viņš 57 regulārā čempionāta spēlēs guva 15 vārtus un atdeva 26 rezultatīvas piespēles. Tikmēr piecās izslēgšanas spēlēs Mozjakina rēķinā divi vārti un trīs piespēles.

Kopumā KHL Mozjakins aizvadījis 647 regulārā čempionāta spēles, tajās iekrājot 735 rezultativitātes punktus (341+394). Savukārt 146 izslēgšanas spēlēs viņš atzīmējies ar 162 punktiem (64+98).

Sešas sezonas Mozjakins KHL noslēdzis kā rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš vairākkārt saņēmis dažādus individuālos apbalvojumus, tostarp vērtīgākā spēlētāja balvu regulārajā čempionātā un arī izslēgšanas spēlēs.

Mozjakins ir līderi uzreiz vairākos KHL statistikas rādītājos - gūtie vārti, rezultatīvas piespēles, rezultativitātes punkti un aizvadītās spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi