Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Korpisalo ieved Kolumbusu Stenlija kausa izcīņā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Kolumbusas Blue Jackets vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien kvalifikācijas turnīra spēlē nebija pieteikts, kamēr "sauso" uzvaru pār Toronto Maple Leafs nodrošināja Jonass Korpisalo ar Matīsu Kivlenieku rezervē.

Blue Jackets pieveica Toronto Maple Leafs ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0). Sērijā līdz trim uzvarām Kolumbusas klubs uzvarēja ir 3-2.

Jau ziņots, ka Merzļikins pēdējā spēlē nepiedalījās nekonkretizētas traumas dēļ, rezerves vārtsarga vietu ieņemot citam latviešu vārtsargam Kivleniekam.

Korpisalo 33 reizes atvairīja pretinieku metienus un nodrošināja komandai cīņu Stenlija kausa pirmajā kārtā pret ar otro numuru Austrumu konferencē izsēto Tampabejas Lightning.

 

Uzvaras vārtus aizsargs Zeks Verenskis guva jau mača septītajā minūtē. Vēl ar precīziem raidījumiem izcēlās Liams Fodijs trešās trešdaļas vidusdaļā un komandas kapteinis Nikolass Folinjo, 23 sekundes pirms spēles beigām par spīti pret sevi fiksētam noraidījumam iestumjot ripu tukšos pretinieku vārtos.

Izlīdzinājumu Toronto hokejisti bija panākuši, iemetot trīs vārtus mača pēdējās četrās minūtēs Merzļikina vārtos un pēc tam svinot uzvaru pagarinājumā.

"Mēs negribējām, lai mūs atceras par tādu spēli kā tā, kas mums izslīdēja no rokām," sacīja Folinjo. "Mēs ģērbtuvēs tik ļoti lepojamies ar paveikto, tur iekšā visi ir brāļi."

"Korpisalo ar savu "sauso" spēli bija kā zīme, viņš saglabāja mūsos mieru un bija būtisks iemesls, kāpēc mēs svinējām uzvaru," sacīja kapteinis.

Pirmā spēle Blue Jackets Stenlija kausa pirmajā kārtā pret Tampabejas hokejistiem notiks otrdien.

Jau ziņots, ka Teodoram Bļugeram un Pitsburgas Penguins neizdevās pārvarēt Monreālas Canadiens barjeru, sērijā ar 3-1 pārākiem esot"kanādiešiem".

24 komandu izslēgšanas turnīrs notiek Toronto un Edmontonā. "Play-off" kvalifikācijas kārtā tika aizvadītas sērijas līdz trim uzvarām, pēc tam pārejot uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi