Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Krosbijs tuvu līguma pagarināšanai ar Penguins

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs jau tuvākajā laikā grasās pagarināt līgumu ar Pitsburgas "Penguins" vienību, pirmdien paziņoja pats hokejists.

"Esmu optimistiski noskaņots par to, ka drīzumā līgums tiks noslēgts," pirmdien NHL Spēlētāju asociācijas (NHLPA) mediju pasākumā Lasvegasā sacīja 37 gadus vecais uzbrucējs. "Nezinu kurā dienā tieši, taču drīz. Sarunu process nepavisam nav bijis sarežģīts."

Kā atzina Krosbijs, kuram atlicis vēl viens gads no iepriekšējā 12 gadus ilgā līguma par kopējo summu 104,4 miljoni ASV dolāru (8,7 miljoni ASV dolāru sezonā), jauno vienošanos viņš plāno pabeigt pirms sezonas sākuma 9.oktobrī.

Pēdējās divas sezonas "Penguins" nav piedalījušies Stenlija kausa izcīņā, 2022./2023 gada sezonā pēc regulārā čempionāta no "play off" zonas atpaliekot vienu punktu, bet aizvadītajā sezonā - trīs punktus.

Pagājušajā sezonā Krosbijs 82 regulārā čempionāta spēlēs sakrāja 94 (42+52) punktus, bet kopumā NHL karjeras laikā 1272 spēlēs ticis pie 1596 (592+1004) punktiem, esot visu laiku desmitais rezultatīvākais līgas spēlētājs. Stenlija kausa izcīņā uzbrucējs 180 spēlēs sakrājis 201 (71+130) punktu.

Krosbiju 2005.gada NHL jauno spēlētāju draftā "Penguins" izvēlējās ar kopējo pirmo numuru un viņš kopš tā laika pārstāvējis tikai Pitsburgas komandu.

Krosbijs ir viens no 30 spēlētājiem, kas tikuši "Triple Gold" klubā - viņa kontā ir trīs Stenlija kausi (2009., 2016., 2017.gadā), triumfs ar Kanādas izlasi 2015.gada pasaules čempionātā, kā arī 2010.gada Vankūveras un 2014.gada Soču olimpiskajās spēlēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Stirnu buka sestais posms Sveikuļu mežā

Sestdien apmākušos, mitros, bet siltos laikapstākļos vairāk nekā tūkstotis dalībnieku piedalījās populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” sestajā posmā Sveikuļu mežā Tukuma novadā, cīnoties...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi