Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kuldas, Ozoliņa un Rēdliha pārstāvētajām komandām zaudējumi KHL čempionātā

Zaudējumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs svētdien piedzīvoja Latvijas hokejistu Artūra Kuldas, Sanda Ozoliņa un Miķeļa Rēdliha pārstāvētās komandas.

Kuldas pārstāvētā Novosibirskas Sibirj komanda ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) savā laukumā piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai, ciešot piekto neveiksmi pēdējo sešos mačos. Kulda maču aizvadīja savas komandas otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 26 minūtes un 12 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks visā mačā. Aizsargs statistikā atzīmējās ar četriem metieniem pa pretinieku vārtiem. Vienīgos vārtus mājinieku labā trīs minūtes pirms cīņas beigām guva Viktors Drugovs.

Savukārt Ozoliņa pārstāvētā Mitišču Atlant komanda savā laukumā ar 2:6 (0:3, 1:0, 1:3) piekāpās līgas pastarītei Jekaterinburgas Avtomobilist, piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas. Ozoliņš maču aizvadīja pirmajā aizsargu pārī, uz ledus pavadīto 17 minūšu un 15 sekunžu laikā veicot divus metienus pa sāncenšu vārtiem.

Pārliecinošu zaudējumu piedzīvoja arī Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kas ar 1:5 (1:1, 0:3, 0:1) savā laukumā atzina Magņitogorskas Metallurg pārākumu. Otrajā uzbrucēju maiņā spēlējušais Rēdlihs uz ledus pavadīja deviņas minūtes un 12 sekundes, kas bija otrs mazākais spēles laiks komandā. Statistikā uzbrucējs izcēlās ar divām soda minūtēm. Kā ziņots, Krievijas medijs Life Sports svētdien izplatīja informācija par Rēdliha iespējamu aizmainīšanu uz citu komandu.

Savukārt pie panākuma tika uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas ar 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) savu skatītāju priekšā uzvarēja Ufas Salavat Julajev. Sprukts maču aizvadīja ceturtajā maiņā, nospēlēto desmit minūšu un divu sekunžu laikā veicot vienu metienu pa vārtiem un uzvarot septiņos no 12 iemetieniem.

Neveiksmi tikmēr piedzīvoja uzbrucēja Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā Čehijas komanda Prāgas Lev, kas ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:1) savā laukumā pagarinājumā piekāpās Ņižņekamskas Ņeftehimik vienībai. Divus mačus Lev komandā aizvadījušais Cipulis nebija pieteikts otrajai Lev vienības spēlei pēc kārtas.

Citviet uzvaru izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā līgas čempionvienība Maskavas Dinamo, kas izbraukumā ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja Habarovskas Amur hokejistus. Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Konstantīns Kasjančuks, Aleksandrs Ovečkins un Deniss Kokarevs.

Rietumu konferences kopvērtējumā Dinamo ar 80 punktiem 36 spēlēs ieņem pirmo vietu, līderu godu baudot arī visas līgas kopējā ieskaitē, Lokomotiv ar 70 punktiem atrodas otrajā pozīcijā, CSKA ar 65 punktiem 35 mačos ir ceturtie, Lev kontā 51 punkts, kas dod septīto pozīciju, bet Atlant ar 38 punktiem 36 cīņās ieņem 11.vietu. Savukārt Austrumu konferencē Sibirj ar 53 punktiem 35 mačos ieņem astoto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi