Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas dāmas smagā cīņā uzveic Japānu

Pasaules čempionātā hokejā sievietēm pirmās divīzijas A grupas turnīra, kas notiek Ventspilī, otrās kārtas spēlē pirmdien Latvijas valstsvienība ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) pieveica Japānas izlasi.

Pirmajā trešdaļā komandām vārtus gūt neizdevās, bet mača 26.minūtē rezultātu atklāja Latvijas izlases uzbrucēja Ieva Pētersone. Jau pēc astoņām sekundēm Iveta Koka dubultoja Latvijas pārsvaru, bet divas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām japāniete Tomoko Sakagami vienus vārtus atguva.

Trešajā trešdaļā Japānas izlase izmisīgi centās atspēlēties, tāpēc tai bija ievērojams pārsvars, taču pārliecinoši spēlēja Latvijas izlases vārtsardze Lolita Andriševska, kura vairākas reizes glāba Latviju no vārtu zaudējuma. 40 sekundes pirms cīņas beigām Japāna laukumā sūtīja sesto spēlētāju, tomēr arī tas nepalīdzēja panākt vismaz neizšķirtu.

Jāpiebilst, ka metienu attiecība šajā spēlē bija 56:21 Japānas labā.

Pārējās otrās kārtas spēlēs pirmdien Norvēģija ar 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) pieveica Čehiju, bet Austrija ar 6:2 (2:1, 2:1, 2:0) pārliecinoši pārspēja Kazahstānas izlasi.

Jau ziņots, ka turnīra pirmajā spēlē svētdien Latvijas izlase pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 uzvarēja Kazahstānu, bet Japāna ar 4:3 pārspēja Čehiju.

Nākamajos mačos Latviju trešdien sagaida spēkošanās ar Čehiju, piektdien paredzēts mačs ar Austriju, bet sestdien jātiekas ar Norvēģiju.

Kopvērtējumā pēc divām kārtām pirmo vietu ar pieciem punktiem ieņem Latvija, pa trim punktiem ir Japānai, Norvēģijai, Čehijai un Austrijai, bet Kazahstānas izlase tikusi pie viena punkta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi