Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Latvijas hokeja 80 gadu jubliejas ietvaros notiks Latvijas un Krievijas veterānu spēle

4.decembrī Arēnā Rīga paredzēto Latvijas hokeja 80 gadu jubilejas svinību ietvaros notiks Latvijas un Krievijas veterānu draudzības spēle.

Abu komandu sastāvos spēlēs līdzjutējiem pazīstamie bijušie meistarkomandu spēlētāji. Krievijas veterānu komandas sastāvā varēs redzēt tādas hokeja leģendas kā Valēriju Kamenski, Vladimiru Miškinu, brāļus Goļikovus. Savukārt Latvijas veterānu komandu pārstāvēs Helmuts Balderis, Mihails Šostaks, Anatolijs Jemeļjaņenko, kā arī Latvijas izlasē 90.gados spēlējušie Normunds Sējējs, Aleksandrs Kerčs, Konstantīns Grigorjevs, Andrejs Maticins, Sergejs Naumovs un citi, informēja Latvijas Hokeja federācija.

Pēc spēles hokeja līdzjutējiem būs lieliska iespēja par piemiņu nofotografēties ar hokeja vecmeistariem un dabūt arī autogrāfu.

Spēles starplaikos ar īpašu goda zīmi tiks apbalvoti vairāki hokeja izcilnieki. Ar speciālas komisijas lēmumu šī goda zīme tiks piešķirta ar hokeju saistītām personām par viņu ieguldījumu Latvijas hokejā.

Arēnas Rīga trešajā stāvā hokeja interesentiem būs lieliska iespēja aplūkot hokeja vēstures ekspozīciju. Savukārt pirmajā stāvā tiks izrādīta pārvietojamā izstāde Latvijas hokejam 80.

Biļešu cenas pieaugušajiem hokeja līdzjutējiem: 2 Ls. Pensionāriem, studentiem un skolēniem 1 Ls, invalīdiem bez maksas (uzrādot attiecīgos dokumentus).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi