Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Latvijas hokejistēm vēl viens zaudējums un jāatstāj pirmās divīzijas A grupa

Pēc kārtējā zaudējuma Latvijas sieviešu hokeja izlase ceturtdien atvadījās no izredzēm saglabāt vietu pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā.Francijā notiekošā turnīra ceturtajā mačā Latvija ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpās savām sīvākajām konkurentēm no Norvēģijas.Norvēģijas hokejistes atklāja rezultātu 13.

minūtē, bet otrajā trešdaļā Latvija to izlīdzināja, kad izcēlās Ieva Pētersone. Ilgāku laiku komandas pie vārtu guvumiem netika, taču nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Norvēģija vēlreiz izvirzījās vadībā, kas cīņas noslēgumā kļuva par uzvaras ripu.Cīņas izskaņā Latvija vārtsardzi nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas cerētos augļus nenesa.Kā zināms, sacensību pirmajā spēlē latvietes svētdien ar 1:5 piekāpās Čehijai, bet pēc tam otrdien ar 4:5 zaudēja arī Dānijai. Savukārt trešdien Latvijas izlase ar 0:7 kapitulēja francūzietēm.Turnīra pēdējā cīņā Latvija sestdien tiksies ar Austriju.Grupas līdere ar 12 punktiem četrās spēlēs ir Čehija, kurai ar sešiem punktiem trīs cīņās seko Austrija. Tikmēr sešus punktus četros mačos iekrājusi Dānija, kurai ar pieciem punktiem seko Norvēģija. Piektā ar četriem punktiem ir Francija, bet kā vienīgā bez punktiem ir Latvija. Vienu kārtu pirms turnīra beigām tā jau zaudējusi izredzes būt augstāk par pēdējo pozīciju, līdz ar to zaudējot vietu pirmās divīzijas A grupā.Sacensību spēcīgākā komanda iegūs tiesības startēt elites divīzijā, kamēr vājākā dosies uz pirmās divīzijas B grupu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi