Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Latvijas hokejistiem jāmeklē Krievijas vājās vietas, uzskata treneris Zirnis

Latvijas hokeja izlasei sestdien gaidāmajā pasaules čempionāta mačā pret Krieviju jāspēlē sava spēle un jācenšas atrast sāncenšu vajās vietas, uzskata viens no valstsvienības treneriem Kārlis Zirnis.Latvijas un Krievijas spēkošanās Minskā notiekošajā turnīrā gaidāma sestdienas pusdienlaikā. Kā zināms, vēl ceturtdien Latvijas izlase izcīnīja dramatisma pilnu uzvaru, ar 6:5 pārspējot ASV.

Piektdien lielākai daļai spēlētāju tika dota brīvdiena, bet treniņš bija pēc pašu izvēles."Uzvara pret ASV bija diezgan nopietna. Protams, noskaņojums komandā tagad ir ļoti labs - treneri un spēlētāji jūtas ļoti labi," pēc treniņa piektdien žurnālistiem sacīja Zirnis. "Šodien treniņā bija ieradušies tikai daži hokejisti, jo vairumam spēlētāju ir iedota brīvdiena. Dabūsim atpakaļ enerģiju. Un gatavojamies rītdienas spēlei. Mačs ir pa dienu, bet būsim gatavi."Zirnis uzsvēra, ka pēc aizvadītā mača pret amerikāņiem Latvijas izlases treneru kolektīvs esot bijis ļoti lepns par spēlētājiem. Tieši cīņasspars un pašatdeve esot bijuši vieni no galvenajiem faktoriem, kāpēc izdevies gūt panākumu pār spēcīgo pretinieku."Zinām, ka Krievija pirmajās mača minūtēs ļoti daudz izmanto presingu, turklāt viņu līderis Aleksandrs Ovečkins spēlē divās maiņās - vispirms pirmajā un tad trešajā. Tāpat Krievija daudz izspēļu veic no aizvārtes un pārsvarā vārtus gūst tieši šādi, kā arī vairākumā," pretinieka trumpjus uzsvēra Zirnis. "Šādām komandām daudz vājo vietu nav. Mums ir jāspēlē sava spēle un jācenšas atrast tos dažus vājos punktus."Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, mačā pret ASV savainojumā iedzīvojies aizsargs Artūrs Kulda."Ārstiem un fizioterapeitiem šobrīd ir daudz darba. Vairākiem ir sasitumi, vienam spēlētājam pat bija jābrauc uz slimnīcu veikt rentgenu. Pēc nakts izgulēšanas tur nekas labs nav, bet redzēsim, kā viņš jutīsies vēlāk," pauda Zirnis, neatklājot hokejista vārdu."Spēles plāns pret Krieviju būs līdzīgs kā duelī pret ASV. Mums ir jāierobežo noraidījumi, kas ir galvenais aspekts, kur nepieciešami uzlabojumi. Tāpat jau otro spēli pēc kārtas ceturtdien maiņas brīdī ielaidām vārtus. Jāuzlabo koncentrēšanās - atsevišķās situācijās jānomainās ātrāk un gudrāk," sacīja Latvijas izlases treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi