Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas pārstāvji KHL sāk pēdējos pirmssezonas turnīrus

Pirmdien brīvdiena ir Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā, toties startē trīs citi turnīri ar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubu dalību. Tā Doņeckā sākas Donbass kausa izcīņa, Magņitogorskā tiks dots starts Romazana memoriālam, bet Omskā tiks aizvadīta Viktora Bļinova piemiņas turnīra pirmais mačs. Visos turnīros piedalās komandas, kas noteikti izraisīs Latvijas līdzjutēju interesi.

Doņeckā bez Jūliusa Šuplera vadītajiem mājiniekiem Donbass (tikko pievienojies Oskars Bārtulis) piedalīsies arī Jekaterinburgas Avtomobilist ar Krisu Holtu vārtos, Prāgas Ļev ar Normundu Sējēju ģenerālmenedžera amatā un vairākiem eks-dinamiešiem (Hosa, Surovijs, Karamnovs) sastāvā, kā arī Čerepovecas Severstaļ un spēcīgie Sanktpēterburgas SKA. Pirmdien savā starpā tiekas Severstaļ – SKA, DonbassAvtomobilist.

Tikmēr 21.Romazana piemiņas turnīrā piedalīsies Magņitogorskas Metallurg, Čeļabinskas Traktor, Kazaņas Ak Bars ar Lauri Dārziņu uzbrukumā un Romazan Team. Pēdējai spēlētājus, trenerus un apkalpojošo personālu uz turnīra laiku deleģēs trīs pirmās komandas – vienu pilnu spēlētāju piecinieku, kā arī vēl papildu hokejistus. Apkalpojošo personālu nodrošinās turnīra rīkotāji Metallurg, bet Romazan Team katrā mačā būs cits galvenais treneris.

Pirmdien tiekas Ak Bars un Traktor, kā arī MetallurgRomazan Team.

Savukārt Omskā pirmdien sākas piecu komandu turnīrs, kur bez mājiniekiem Avangard (Georgijs Pujacs) piedalīsies arī Habarvoskas Amur, Astanas Baris, Novosibirskas Sibirj (Artūrs Kulda) un Hantimansijskas Jugra (Edgars Masaļskis).

Pirmajā turnīra dienā jau noslēgusies spēle Sibirj - Baris (1:4) - vienīgos vārtus Novosibirskas labā guva Artūrs Kulda, vēl nūjas krustos Amur un Avangard.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi