Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Lipmans: Es nevaru pateikt, vai Nolans turpinās darbu

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pēc pasaules čempionāta pēdējās spēles izvairījās no konkrētas atbildes par izlases galvenā trenera Teda Nolana turpmāko likteni. “Tas ir grūts jautājums. Lēmumu pieņems federācijas valde. Ilgi nebūs jāgaida. Jūnijā būs zināms, vai Nolans turpinās darbu.”

Lipmans norādīja, ka LHF valde iepriekš stingri prasījusi uzdevuma izpildīšanu. Šogad bija uzdevums sasniegt ceturtdaļfinālu jeb izcīnīt vismaz 8.vietu. Latvija ieņēma 11.vietu.

Uz Diena.lv jautājumu, kādu atzīmi hokeja izlase būtu pelnījusi pēc piecu baļļu sistēmas par sniegumu Helsinkos, Lipmans sacīja, ka ļoti tuvu 3,5 ballēm. “Es ļoti daudz sirmus matus dabūju čempionāta laikā. Visiem zināms, ka komanda nokļuva bīstamā situācijā. Bija nepieciešamas divas uzvaras. Pirms spēles ar Franciju man gan bija pārliecība, ka uzvarēsim. Domāju, ka turnīra labāka spēle bija ar Somiju.”

Lipmans spēles laikā ar Somiju sēdējis līdzās mača supervaizeram jeb tiesnešu snieguma novērtētājam. Arī viņš esot bijis nepatīkami pārsteigts par tiesnešu darbību. “Es esmu ļoti emocionāls cilvēks. Vienubrīd man pat bija doma komandu atsaukt no spēles. Pēc tam gan ātri nomierinājos.” Pēc otrā perioda Kirovs bija redzams arī spēlētāju rezervistu soliņa asi diskutējot ar treneriem un personālu.

2017. gada pasaules čempionāta potenciālajiem rīkotājiem nozīmīgs būšot 16. maijs, kad Stokholmā notiks pretendentu valstu prezentācija. Latvija kopā ar Dāniju pretendē un Vācija ar Franciju. Lipmans lika noprast, ka labākas izredzes pat esot Vācijas un Francijai, jo IIHF noteikumus diktējot viens galvenais sponsors Infront kompānija. Ja Latvija kopīgi ar Dāniju neiegūs rīkotāju tiesības, tad Latvija viena pati kandidēšot uz 2018. gada pasaules čempionāta sarīkošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi