Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Makdeivids pirmo šosezon NHL mačā paliek bez rezultativitātes punktiem

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien piedzīvoja Edmontonas Oilers, bet tās līderis Konors Makdeivids pirmo reizi sezonā spēli noslēdza bez rezultativitātes punktiem.

"Oilers" viesos ar 1:4 (0:2, 1:1, 0:1) piekāpās Dalasas "Stars", pārtrūkstot arī Makdeivida kopš sezonas sākuma uzsāktai 17 rezultatīvo spēļu sērijai.

"Domāju, ka neļāvām neko daudz izdarīt Makdeividam," pēc spēles norādīja "Stars" aizsargs Miro Heiskanens. "Atņēmām viņam vietu un laiku, neļāvām ilgi pieņemt lēmumus."

"Protams, viņš ir lielisks spēlētājs un allaž atrod iespējas [tikt pie punktiem]," par "Oilers" kapteini izteicās Heiskanens. "Taču šodien pret viņi nospēlējām tiešām labi."

Makdeivida 17 rezultatīvi mači kopš sezonas sākuma ir trešā garākā sērija Edmontonas kluba vēsturē. Nepārspētas paliek divas leģendārā Veina Grecka sērijas - 1983./1984.gada sezonas sākums ar 51 spēli pēc kārtas ar punktiem un vēl gadu iepriekš 30 maču sērija.

"Stars" rindās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Rūpe Hincs, pa vārtiem guva arī Lūks Glendenings, Džeisons Robertsons un Deniss Gurjanovs, bet zviedru aizsargs Jons Klinberjs atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Klinberjam šī bija 67.spēle NHL ar vismaz diviem gūtiem punktiem un tas ir ceturtais labākais rādītājs starp aizsargiem "Stars" vēsturē. Vairāk šādu maču ir Sergejam Zubovam (115), Kreigam Hartsburgam (81) un Bredam Maksvelam (68).

"Oilers" rindās vārtus guva Raiens Makleods, kuram asistēja NHL rezultatīvākais šīs sezonas spēlētājs Leons Draizaitls un Jesse Puljujarvi.

Draizaitls šosezon 18 mačos ticis pie 36 punktiem, bet otrais šajā rādītājā šobrīd ar 32 punktiem ir Makdeivids.

Neskatoties uz zaudējumu "Oilers" ar desmit uzvarām 18 spēlēs saglabā otro vietu Rietumu konferencē, kamēr "Stars" ar astoņām uzvarām 17 mačos ir 12.pozīcijā.

Citā spēlē uzvaru otrdien svinēja Rietumu konferences līderi Kalgarī "Flames", kas savā laukumā ar 5:2 (2:1, 0:1, 3:0) pieveica Čikāgas "Blackhawks".

"Flames", kas izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, labā vārtus guva Džonijs Gudro, Milans Lučičs, Metjū Tkačaks, Trevors Lūiss un Dilons Dubē, kamēr Čikāgas kluba rindās precīzi bija Rīss Džonsons un Brendons Hagels.

"Flames" ar 12 uzvarām 20 mačos nostiprinājās NHL Rietumu konferences kopvērtējuma pirmajā vietā, kamēr "Blackhawks" ar sešiem panākumiem 19 spēlēs ir tikai 14.pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi