Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Malkins un Krosbijs sasniedz zīmīgas robežas Penguins uzvarā

Savus 500.vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajos čempionātos trešdien guva Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, kamēr 1600. punktu karjerā guva Sidnijs Krosbijs.

Krievu veterāns mačā ar Bufalo "Sabres" atzīmējās arī ar trim rezultatīvām piespēlēm, palīdzot mājiniekiem "Penguins" svinēt uzvaru papildlaikā ar 6:5 (1:3, 2:0, 2:2, 1:0).

38 gadus vecais Malkins kļuvis par 48.spēlētāju, kurš NHL guvis vismaz 500 vārtus.

Tikmēr citu zīmīgu robežu sasniedza "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš šajā spēlē izcēlās ar uzvaras vārtiem papildlaikā un divām rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par desmito spēlētāju līgas vēsturē, kurš sakrājis vismaz 1600 punktus.

Krosbija kontā tagad regulārajos čempionātos 1602 punkti (593+1009) 1277 mačos.

Uzvarētāju sastāvā ar 1+1 izcēlās arī Drū O'Konors un Braiens Rasts, bet pa vieniem vārtiem guva Jesse Puljujarvi un Rikards Rakels. Savukārt "Sabres" rindās divus vārtus guva Džeisons Džons Peterka, bet pa reizei ar trāpīgiem metieniem atzīmējās Teidžs Tompsons, Raiens Maklauds un Džordans Grīnvejs.

Pie panākuma papildlaikā trešdien tika arī Anaheimas "Ducks", kas savā laukumā ar 5:4 (1:2, 0:2, 2:1, 1:0) pārspēja Jūtas hokeja klubu.

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja Leo Kārlsona precīzais metiens pagarinājuma pirmajā minūtē.

Vēl pa vārtiem "Ducks" labā guva Trojs Terijs, Robijs Fabri un divreiz Pāvels Mintjukovs, bet līgas jaunpienācēju Jūtas komandas rindās ar precīziem metieniem izcēlās Džeks Makbeins, Barets Heitons, Maikls Kesselrings un Kleitons Kellers.

Citā spēlē Toronto "Maple Leafs" savā laukumā ar 6:2 (3:0, 2:0, 1:2) pārliecinoši pārspēja Losandželosas "Kings" hokejistus.

Mājiniekiem Bobijs Makmanns guva divus vārtus, 1+2 sakrāja Ostons Metjūzs, 1+1 savā kontā ierakstīja Viljams Nīlanders, bet pa reizei precīzi meta Morgans Railijs un Džons Tavaress. Trīs rezultatīvas piespēles atdeva Mičs Mārners, bet divas - Makss Domi un Olivers Ekmans-Lāšons.

Viesu rindās vārtus guva Alekss Turkots un Kevins Fiala.

Tikmēr ceturto zaudējumu četrās spēlēs piedzīvoja Kolorādo "Avalanche", kas mājās ar 3:5 (1:2, 1:2, 1:1) piekāpās Bostonas "Bruins" vienībai.

Viena no čempionāta favorītēm "Avalanche" šosezon vēl nav izcīnījusi nevienu uzvaru, turklāt četrās spēlēs pamanījusies ielaist savos vārtos 25 ripas.

Šoreiz mājiniekus no zaudējuma neglāba Keila Makara un Miko Rantanena iekrātie trīs (1+2) punkti, kā arī Rosa Koltona gūtie vārti. Bostoniešu rindās precīzi metieni Čarlijam Koilam, Džonam Bīčeram, Hampusam Lindholmam, Koulam Kepkem un Dāvidam Pastrņākam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi