Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Mārtiņš Cipulis atgriežas Rīgas Dinamo sastāvā

KHL vienība Rīgas Dinamo uz vienu sezonu noslēgusi līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Mārtiņu Cipuli, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Prāgas Lev sastāvā, bet iepriekš trīs sezonas jau pārstāvējis Rīgas klubu, vēsta dinamoriga.eu.

32 gadus vecais uzbrucējs Cipulis (augums 180 cm, svars 81 kg) iepriekšējā sezonā Prāgas Lev sastāvā KHL čempionātā piedalījās 16 regulārā čempionāta spēlēs (3 vārti + 3 rezultatīvas piespēles) un četros play-off mačos (0+0), bet kopumā piecu sezonu laikā KHL, spēlējot trīs klubu sastāvos – Rīgas Dinamo (trīs sezonas), Habarovskas Amur (viena sezona), Prāgas Lev (viena sezona), viņš ir aizvadījis 247 spēlēs (225 regulārā čempionātā un 22 play-off), kurās ir guvis 36 vārtus un atdevis 36 rezultatīvas piespēles. Latvijas izlases sastāvā hokejists ir piedalījies divās olimpiskajās spēlēs un deviņos pasaules čempionātos, kopumā valstsvienības sastāvā aizvadot 161 spēli (51 vārti + 46 rezultatīvas piespēles). 

Šobrīd Dinamo komandas sastāvā ar parakstītiem līgumiem uz nākamo sezonu ir divi vārtsargi (Telkvists un Gudļevskis), septiņi aizsargi (Ozoliņš, Laviņš, Reķis, Sotnieks, Cibuļskis, K. Rēdlihs un Robinsons), kā arī 12 uzbrucēji (Bičevskis, R.Bukarts, Cipulis, Džeriņš, Hossa, Indrašis, Meija, Ņiživijs, Skvorcovs, Šehura, Pavlovs un Vilsons). Vēl ir vairāki jaunie hokejisti, kuri iepriekšējo sezonu aizvadīja HK Rīga sastāvā un viņiem tiks dota iespēja sevi apliecināt pirmssezonas treniņnometnē, uz kuru tiks aicināti arī vairāki spēlētāji ar pārbaudes līgumiem, vēsta klubs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi