Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Masaļskis 56 minūtes paliek sausā, taču Jugra piekāpjas Avangard

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas Jugra komanda, kas savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) piekāpās Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai pagājušās sezonas Gagarina kausa finālistei Omskas Avangard.

Masaļskis Jugra vārtos pavadīja visu spēli, paliekot nepārspēts līdz cīņas 57.minūtei, kad viņa vārtos ripu raidīja Dmitrijs Sjomins. Otro ripu jau tukšos Jugra vārtos 22 sekundes pirms mača beigām raidīja Aleksandrs Popovs. Masaļskis spēles gaitā atvairīja 34 no 35 pretinieku metieniem.

Savukārt Pujacs tika pie lielākā spēles laika savā komandā - 24 minūtes un 37 sekundes. Viņš statistikā atzīmējās ar divām soda minūtēm un trim metieniem pa vārtiem.

Abas komandas pagājušās nedēļas svētdienā tikās Omskā, kad mājinieki bija pārāki ar 5:2.

Avangard komanda tagad uzvarējusi deviņās no pēdējām desmit cīņām, kamēr Jugra hokejisti cieta otro neveiksmi pēc kārtas.

Citā spēlē uzvaru pēcspēles metienu sērijā izcīnīja savainotā latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kas viesos ar 4:3 (1:1, 1:0, 1:2, 0:0, 1:0) pārspēja Ufas Salavat Julajev vienību.

Kā ziņots, pagājušā mēneša sākumā Rēdliham kādā no treniņiem ripa neveiksmīgi trāpīja pa ceļgalu un latvietis iedzīvojās kājas lūzumā. Pirms tam Rēdlihs Lokomotiv un Rīgas Dinamo sastāvā bija piedalījies 243 cīņās pēc kārtas, kas bija līgas rekords. Paredzētais uzbrucēja atkopšanās laiks tiek lēsts divu mēnešu apjomā, taču pats Rēdlihs izteicis cerību laukumā atgriezties ātrāk.

Uzvaru pamatlaikā Lokomotiv no rokām izlaida minūti un 54 sekundes pirms tā beigām, bet pēcspēles metienos panākumu viesiem atnesa Viktors Kozlovs. Jaroslavļas klubam šī bija astotā uzvara pēdējās deviņās cīņās.

Vēl vienā mačā pārliecinošu uzvaru svinēja latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas savā laukumā ar 6:2 (2:1, 4:1, 0:0) pārspēja Habarovskas Amur hokejistus.

Sprukts maču aizvadīja vienības ceturtajā maiņā, laukumā pavadot tieši 12 minūtes. Uzbrucējs veica divus nesekmīgus metienus pa vārtiem un uzvarēja septiņos no 11 iemetieniem. Divus vārtus CSKA labā guva Dmitrijs Tarasovs, bet Pāvels Dacjuks un Igors Radulovs iekrāja pa vieniem vārtiem un rezultatīvai piespēlei.

Ar mainīgām sekmēm tikmēr piektdien startēja divu citu pašlaik savainoto Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi.

Tā uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars komanda savā laukumā ar 4:0 (1:0, 1:0. 2:0) uzvarēja Ņižņijnovgorodas Torpedo hokejistus, divreiz izceļoties Danisam Zaripovam, savukārt aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas vienība Doņeckas Donbass viesos piedzīvoja sagrāvi pret Sanktpēterburgas SKA ar 2:9 (0:3, 2:1, 0:5).

Dārziņš rokas traumas dēļ nav spēlējis jau kopš septembra vidus. Pats latvietis pagaidām atsakās prognozēt, kad varēs atgriezties uz ledus. Savukārt Bārtulis 3.oktobra mājas spēlē pret Latvijas komandu Rīgas Dinamo iedzīvojās cirkšņa traumā. Viņš nav devies laukumā pēdējās 12 cīņās, tomēr jau atsācis treniņus.

Ak Bars vienībai šī bija ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs, kamēr Donbass piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas.

Visbeidzot, piekto uzvaru pēdējās sešās spēlēs izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā KHL čempionvienība Maskavas Dinamo, kas savā laukumā ar 5:2 (3:0, 2:1, 0:1) pārspēja citu Maskavas klubu Spartak.

Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas Dinamo ar 51 punktu 23 mačos atrodas pirmajā vietā, identisku pozīciju ieņemot arī visas līgas kopējā ieskaitē, Lokomotiv ar 47 punktiem 23 spēlēs ieņem otro vietu, CSKA ar 43 punktiem 23 cīņās atrodas ceturtajā pozīcijā, bet Donbass ar 26 punktiem 23 spēlēs ieņem 11.vietu.

Savukārt Austrumu konferences kopvērtējumā Avangard komanda ar 44 punktiem 24 mačos atrodas otrajā pozīcijā, Ak Bars ar 43 punktiem 23 cīņās ir ceturtie, bet Jugra ar 28 punktiem 23 spēlēs ieņem desmito vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi