Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Meija: Daudz metām garām vārtiem vai virsū vārtsargam

Pēc izlaistas Slovākijas spēles uz ledus mačā ar Vāciju (0:2) atgriezās uzbrucējs Gints Meija, kurš joprojām nav atlabis pēc cirkšņa savainojuma. “Laukumā sāpes nejutu, jo pirms spēles man izdarīja pretsāpju injekciju. Savainotais cirksnis spēlēt netraucēja.”

Kā galveno zaudējuma iemeslu Meija nosauca precizitātes trūkumu. “Ļoti daudz metām garām vārtiem vai arī virsū vārtsargam. Beigās bija pāris labi momenti, bet atkal ripa lidoja garām vai arī pāri vārtiem. No zilās līnijas, spēlējot skaitliskajā vairākumā, man šķiet, ir jācenšas mest augstāk. “

Kopumā otrais trijnieks parādīja atzīstamu sniegumu, jo, šķiet, izveidoja visvairāk bīstamu momentu. “Paši jau labāk redzējāt, kā bija. Ja reiz vārtus neguvām, tad nevar teikt nospēlējām labi. “

Īpaši gan neveicās ar izspēli skaitliskajā vairākumā. “Viens no variantiem bija, ka Džera (Andris Džeriņš) ar ripu ir stūrī, un tad pieslēdzas aizsargs. Otrs variants bija, kad aizsargi vai Indrašis met no zilās līnijas un mēs strādājam, lai izcīnītu atlēkušās ripas. Nenostrādāja ne viens, ne otrs.”

Cik spēcīga šogad ir Vācija, Gints neņēmās spriest. “Salīdzinot šī gada Vācijas un pērno modeli laikam nevarēšu, jo to spēli es patiešām vairs īsti neatceros.” Tagad galvenais būšot sakoncentrēt visus spēkus nākamajai spēlei ar Franciju. “Viņiem ir laba komandu, taču mums nav vairs variantu, jo vajag trīs punktus. Mēs nedrīkstam visu atlikt visu uz pēdējo spēli ar Somiju, jo tad būs vēl grūtāk uzvarēt.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi