Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Merzļikinam rezultatīva piespēle Blue Jackets uzvarā pār Girgensona Sabres

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja 38 metienus un atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot Kolumbusas Blue Jackets viesos pārspēt uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo Sabres vienību.

"Blue Jackets" izbraukumā bija pārāki ar rezultātu 5:3 (1:0, 1:0, 0:2, 0:1), ar "hat trick" uzvarētāju labā izceļoties Ērikam Robinsonam.

Merzļikins tika galā ar 38 no 41 mājinieku metieniem, bet mača trešajā minūtē skaitliskajā vairākumā tika pie pirmās sezonā rezultatīvās piespēles Kenta Džonsona gūtajos vārtos, palīdzot panākt 1:0.

Vēl uzvarētāju labā vārtus guva Būns Dženers, bet Robinsons pirmo reizi karjerā mačā atzīmējās ar trim precīziem metieniem. Mājinieku sastāvā precīzi bija Džeks Kvinns, Džons Džeisons Peterka un Teidžs Tompsons.

Girgensons uz ledus pavadīja 11 minūtes un 34 sekundes, no kurām 50 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucēja kontā divi metieni pa viesu vārtiem, viens spēka paņēmiens un neitrāls lietderības koeficients.

"Blue Jackets" ar 46 punktiem 61 spēlē joprojām atrodas pēdējā 16.vietā Austrumu konferencē un visā līgā, kamēr "Sabres" ar 66 punktiem 59 mačos Austrumu konferencē ieņem devīto pozīciju.

Bufalo vienība nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies ar Bostonas "Bruins", bet "Blue Jackets" piektdien savā laukumā uzņems Sietlas "Kraken" hokejistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi