Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Merzļikins gūst traumu Kolumbusas uzvarā; Girgensona Sabres zaudē, atgriežas Bļugers

Sesto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā otrdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda, kamēr savainojuma dēļ uzvarētu maču nepabeidza Kolumbusas Blue Jackets vārtsargs Elvis Merzļikins, bet pirmo spēli sezonā aizvadīja Pitsburgas Penguins uzbrucējs Teodors Bļugers.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (1:2, 2:3, 1:0) atzina Vankūveras "Canucks" pārākumu, bet "Blue Jackets" mājās ar 5:4 (1:0, 1:2, 2:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Filadelfijas "Flyers" vienību. Savukārt "Penguins" mājās ar 2:5 (0:2, 2:2, 0:1) atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu.

Girgensons mačā pret "Canucks" uz ledus pavadīja deviņas minūtes un piecas sekundes, minūti un 35 sekundes spēlējot mazākumā. Latvietis pa vārtiem izpildīja vienu metienu, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, zaudēja abos iemetienos un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Mājinieku rindās Džefs Skiners guva divus vārtus, 1+2 iekrāja Alekss Taks, bet reizi precīzs bija Keisijs Mitlstads. Viesu rindās vārti un divas rezultatīvas piespēles Bo Horvatam, 1+1 savā kontā ierakstīja Ēliass Petešons, bet pa vieniem vārtiem guva Džonats Taners Millers, Ītans Bērs un Dakota Džošua.

Tikmēr Merzļikins mačā ar "Flyers" laukumā atradās līdz 33.minūtei, kad guva savainojumu un pie rezultāta 2:2 tika nomainīts. Latviešu vārtsargs tika galā ar 15 no 17 metieniem, kamēr viņa vietā nākušais Jonass Korpisalo atvairīja 18 no 20 pretinieku raidījumiem.

Uzvaras vārtus papildlaika ceturtajā minūtē mājiniekiem guva Vladislavs Gavrikovs. Pamatlaikā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Būns Dženners, bet pa reizei viesu vārtsargu pārspēja Šons Kuralī un Ēriks Robinsons. "Flyers" rindās precīzi metieni padevās Kevinam Heizam, Noā Keitsam, Nikam Sīleram un Trevisam Koneknī.

Bļugers savā pirmajā sezonas spēlē laukumā atradās precīzi 12 minūtes, izpildot vienu spēka paņēmienu un nopelnot neitrālu lietderības koeficientu. "Penguins" līdz otrā perioda sākumam jau bija nonākuši iedzinējos ar 0:3, pēc kā divas ripas atguva, tomēr turpinājumā Toronto guva vēl divus vārtus un uzvaru nosargāja. Maikls Buntings uzvarētājiem iekrāja 2+1.

Tikmēr Rūdolfs Balcers vēl nedevās laukumā sava jaunā kluba Tampabejas "Lightning" uzvarā savā laukumā pēcspēles metienos pār Dalasas "Stars" (5:4).

"Lightning" ar 19 punktiem 16 spēlēs ieņem 7. vietu Austrumu konferencē, "Penguins ir 15 punkti 16 spēlēs un 13. vieta, "Sabres" ar 14 punktiem 16 spēlēs ieņem 14.vietu, kamēr "Blue Jackets" ar 11 punktiem 15 mačos joprojām ir pēdējā 16.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi