Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Merzļikins vaino Vilsonu centienos viņu savainot

Kolumbusas Blue Jackets vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā mēģināja izkauties ar Vašingtonas Capitals uzbrucēju Tomu Vilsonu, vainoja pretinieku centienos viņu savainot.

Jau ziņots, ka Merzļikins ceturtdien papildlaikā uz Vilsona aso spēli atbildēja ar uzbrukumu pretiniekam, kā dēļ atstāja savu komandu mazākumā, "Blue Jackets" ar 2:3 zaudējot "Capitals".

"Tā bija emocionāla spēle un viņš visa mača garumā mani provocēja. Jau pirms tam viņš mēģināja nodarīt pāri. Tajā epizodē centos paņemt savu nūju, bet viņš man iesita. Aizstāvēju sevi. Nedomāju, ka kāds cits no pretiniekiem mani censtos savainot," pēc spēles sarunā ar žurnālistiem teic Merzļikins. 

"Varēju gūt savainojumu, kā dēļ man sezona būtu beigusies. Viņš dabūja to, ko ir pelnījis. Paskatieties atkārtojumu - viņš pilnā ātrumā mēģināja ieslidot man ceļgalā. Saprotu, ka viņš devās uz vārtiem, taču viņš varēja izvairīties no kontakta, kā to dara daudzi citi spēlētāji," turpināja latviešu vārtsargs.

Tāpat kā Merzļikins, arī komandas galvenais treneris Paskāls Vensāns, uzskatīja, ka komanda aizvadīja labu maču un bija pelnījusi uzvarēt. Abu ieskatā, Merzļikinam vajadzēja kontrolēt savas emocijas. 

"Šis incidents mums maksāja spēli. Toma Vilsona darbs ir palīst citiem zem ādas, un viņš radīja daudz emociju, kas šajā spēlē sita augstu vilni. Viņš darīja savu darbu un mēs uz to atbildējām," teica Vensāns.

Merzļikins tika galā ar 29 no 32 pretinieku metieniem, atvairot 90,6% raidījumu.

"Blue Jackets" ar 28 punktiem 34 spēlēs ieņem 15.vietu Austrumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs sestdien, savā laukumā uzņemot Toronto "Maple Leafs". 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi