Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Mūsējie finālos: Ķēniņš uzvar, Jerofejevs zaudē, Muštukovs ielaiž astoņas ripas

Ar dažādām sekmēm savas gaitas Eiropas hokeja līgu finālsērijās ceturtdien turpinājuši Latvijas izlases kandidātu sarakstā esošie hokejisti. Tā pie uzvaras Šveices augstākās līgas (NLA) finālā ticis Ronalds Ķēniņš un viņa pārstāvētā Cīrihes ZSC Lions, kas izbraukumā ar 2:1 papildlaikā uzveica Berni. Tikmēr zaudējumus piedzīvojuši Aleksandra Jerofejeva un vārtsarga Ervīna Muštukova klubi Slovākijā un Dānijā.

Ķēniņa pārstāvētie Lions sērijā atradās iedzinējos ar 1:3, turklāt piektā spēle notika izbraukumā. Par spīti tam, Cīrihes klubs izvirzījās vadībā pirmais un, lai gan mājinieki panāca izlīdzinājumu, Lions tomēr triumfēja ppaildlaikā. Uzvaras vārtus spēles 70.minūtē guva Matiass Zēgers – 2:1. Ķēniņš spēlēja ceturtajā maiņā, pa pretinieku vārtiem izdarot vienu metienu. Play-off 13 spēlēs viņam 0+3. Lions sērijā zaudē ar 2:3, sestdien savā laukumā būs iespēja to izlīdzināt un panākt 7.spēli.

Aleksandra Jerofejeva Bratislavas Slovan cieta otro zaudējumu pēc kārtas Slovākijas čempionāta finālā, ar 1:3 atzīstot Košices komandas pārākumu. Jerofejevs ar rezultivitāti šajā spēlē neizcēlās, bet otrs kluba pārstāvis no Latvijas – Māris Jass – laukumā arvien nevar doties kājas savainojuma dēļ. Sērijā Slovan nonākuši iedzinējos ar 1:2, jau piektdien sērijas 4.spēle.

Ervīns Muštukovs, kurš spoži aizvadīja pirmās divas Dānijas hokeja līgas finālsērijas spēles (2:0, 3:2), trešajā kapitulēja veselas astoņas reizes. Tādējādi viņa Odenses Bulldogs ar 1:8 savā laukumā cieta sakāvi pret Herningas Blue Fox. Sērijā ar 2:1 vadībā ir Bulldogs, nākamā spēle notiks svētdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi