Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ozoliņam divas rezultatīvas piespēles Atlant zaudējumā; Bārtulim trešie vārti sezonā

Ar divām rezultatīvām piespēlēm piektdien KHL čempionātā izcēlās latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš, taču viņa pārstāvētā Mitišču Atlant komanda ar 3:4 pēcspēles metienos savā laukumā piekāpās Čeļabinskas Traktor. Pie uzvarām piektdien tikuši arī Miķeļa Rēdliha, Edgara Masaļska un Mārtiņa Cipuļa pārstāvētie klubi, bet ar gūtiem vārtiem Doņeckas Donbass zaudējumā atzīmējās Oskars Bārtulis.

Ozoliņš vispirms mača 6.minūtē palīdzēja rezultātu atklāt Maksimam Majorovam, bet 2.perioda sākumā tas pats Majorovs pēc latvieša piespēles panāca 2:2. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 3:3, bet pēcspēles metienos izšķirošo bullīti realizēja Jevgēņijs Kuzņecovs. Ozoliņš otrajā aizsargu pārī spēlēja 18:35 minūtes, izdarot četrus metienus pa vārtiem. 25 spēlēs Sandim vieni vārti un 12 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv ar 4:1 savā laukumā pārspēja Jekaterinburgas Avtomobilist. Rēdlihs otrajā uzbrucēju virknējumā laukumā pavadīja 12:17 minūtes, divas reizes apdraudot pretinieku vārtu drošību. Ar precīziem metieniem uzvarētājiem izcēlās Artjoms Aņisimovs, Sergejs Plotņikovs, Maksims Turnjovs un Dmitrijs Maļcevs, bet KHL pastarīšiem Avtomobilist izcēlās Staņislavs Žmakins. Rēdliham šosezon 19 spēlēs iekrājis 4 (2+2) rezultivitātes punktus.

Hantimansijskas Jugra ar Mihailu Birjukovu vārtos viesos ar 1:0 uzveica Maskavas Spartak. Birjukovs atvairīja visus 22 metienus, bet viesiem precīzi meta Vitālijs Sitņikovs. Otro spēli pēc kārtas no rezervistu soliņa noraudzījās Latvijas izlases pamatvārtsargs Edgars Masaļskis.

Trešos vārtus sezonā guva Oskars Bārtulis, tomēr viņa pārstāvētie Doņeckas Donbass ar 2:4 savā laukumā atzina Astanas Baris pārākumu. Oskars trešajā aizsargu pārī uz ledus pavadīja 18:56 minūtes, realizējot vienu no četriem metieniem. Viņš bija precīzs otrā perioda pēdējā minūtē, kad samazināja rezultāta starpību līdz 2:3. Pēdējo ripu Baris raidīja jau tukšos vārtos 19 sekundes pirms mača beigām. Oskars šosezon 24 mačos iekrājis 4 (3+1) punktus un 74 soda minūtes.

Pie kārtējā panākuma tika KHL līdervienība un pašreizējie čempioni Maskavas Dinamo - Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa padotie ar 4:2 uzveica Novokuzņeckas Metallurg. Vārti un rezultatīva piespēle uzvarētājiem Aleksandra Ovečkina un Niklasa Bekstrēma rēķinā. 

Mārtiņš Cipulis nebija Prāgas Lev pieteikumā mačam, kurā Čehijas klubs savā laukumā ar 6:1 sagrāva Ufas Salavat Julaev. Iepriekš latviešu uzbrucējs Lev sastāvā bija aizvadījis divus mačus.

Kopvērtējumā Maskavas Dinamo ar 77 punktiem 35 spēlē ir pirmie kā līgā, tā Rietumu konferencē, bet 70 punkti ir Lokomotiv, kuri atrodas 2.vietā šajā pašā konferencē. Lev ar 50 punktiem 34 spēlēs ir septītie, Donbass ar 49 punktiem (36 mačos) ir astotie, bet Atlant (38, 35) ieņem 11.vietu. Tikmēr Austrumos Jugra ar 45 punktiem 35 spēlēs ir 9.vietā, astoņus punktus atpaliekot no play-off zonas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi