Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Papildināta (14:29) - KHL jaunās sezonas kalendārs kļūs zināms otrdien

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kalendārs 2012./2013.gada sezonai un komandu sadalījums pa divīzijām kļūs zināms otrdien, 26.jūnijā, Krievijas medijiem pavēstījis līgas viceprezidents ar hokeju saistītajos jautājumos Vladimirs Šalajevs.

Iepriekš tika ziņots, ka kalendārs var tikt publicēts jebkurā brīdī, bet līgas vadība kā galīgo termiņu izvirzījusi piektdienu. Jaunākā informācija liecina, ka kalendārs tiks publiskots otrdien sasauktā preses konferencē.

Jaunajā sezonā līgā debitēs uzreiz trīs komandas – Doņeckas Donbass (Ukraina) ar Latvijā labi pazīstamo hokeja speciālistu Juliusu Šupleru pie stūres, Prāgas Ļev, kurā ģenerālmenedžera pienākumus pilda Normuns Sējējs, kā arī  Slovākijas čempioni Bratislavas Slovan, kurus pagājušajā sezonā pārstāvēja divi Latvijas hokejisti – Māris Jass un Aleksandrs Jerofejevs.

Tāpat līgā pēc gada pārtraukuma atgriezīsies Jaroslavļas Lokomotiv – pērnās sezonas sākumā viss komandas pamatsastāvs (arī Latvijas leģenda Kārlis Skrastiņš) un treneru štābs gāja bojā aviokatastrofā. Komandu jaunajā sezonā pārstāvēs bijušais Rīgas Dinamo līderis Miķelis Rēdlihs. Uz Maskavas CSKA klubu pārcēlies Jānis Sprukts, bet Kazaņas Ak Bars turpinās pārstāvēt Lauris Dārziņš. Tikmēr Edgars Masaļskis turpinās sargāt Hantimansijskas Jugra vārtus, bet Georgijs Pujacs cementēs Omskas Avangard aizsardzību.

Šosezon līgā startēs 26 komandas, bet aizvadītajā sezonā čempionātā piedalījās 23 vienības. Rīgas Dinamo jau ceturto sezonu pēc kārtas kvalificējās Gagarina kausa izcīņas turnīram, bet jau 1.kārtā ar 3:4 atzina Ņižņijnovgorodas Torpedo pārākumu.

Gagarina kausu pirmo reizi izcīnīja Austrumu konferences komanda – pie balvas tika Latvijas hokeja speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Maskavas Dinamo, finālā ar 4:3 uzveicot Omskas Avangard ar Pujacu ierindā.

Rakstā papildinātas pirmās divas rindkopas, precizēts virsraksts. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi