Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

papildināta - Dinamo izmaiņas uzbrukuma virknējumos, trenējas Galviņš

Rīgas Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers pirms KHL čempionāta izslēgšanas spēles ar Sanktpēterburgas SKA izjaucis ierasto uzbrucēju virknējumu Cipulis – Iguldens – Ņiživijs, kurš laukumā devās pirmais. Paredzams, ka pret SKA vadošajā maiņā spēlēs Ņiživijs – Petrovickis – Hosa.Citas izmaiņas sastāvā nav notikušas. Ņiživija vietā “dzelteno” maiņā iekļāvies Gints Meija. “Šādā variantā viņi jau ir spēlējuši, tāpēc nedomāju, ka var būt runa jaunu virknējumu izveidošanu izslēgšanas spēļu priekšvakarā,” pēc otrdienas rīta treniņa Piņķu arēnā skaidroja Šuplers.

APTAUJA: Kā Rīgas Dinamo veiksies play-off 1.kārtā pret SKA?

Treneris sacīja, ka tikai pirms spēles izlemšot, kurš no vārtsargiem – Edgars Masaļskis vai Martins Pruseks – stāsies vārtos trešdienas spēlē. Neoficiāla informācija liecina, ka izvēle tiks izdarīta par labu Masaļskim.

Kopā ar komandu uz ledus trenējās arī aizsargs Guntis Galviņš. Olimpiskajās spēlēs Vankūverā mačā ar Čehiju viņš guva pleca savainojumu.

Maiņu virknējumi pēdējā treniņā pirms izlidošanas uz Sanktpēterburgu: Sorokins – Ozoliņš, Ņiživijs – Petrovickis – Hosa, K.Rēdlihs – Sotnieks, Ankipāns – Sprukts – Karsums, Laviņš – J.Rēdlihs, M.Rēdlihs – Karija – Dārziņš, Galviņš – Cibuļskis, Cipulis – Iguldens – Meija, A.Džeriņš – Bērziņš – Arnasons.

Pēc treniņa Dinamo treneru kolektīvs nolēma, ka Galviņš dosies līdzi ar komandu uz Sanktpēterburgu. Savukārt Rīgā kopā ar fārmklubu paliks trenēties uzbrucēji Tailers Arnasons, Andris Džeriņš, Roberts Bukarts un Ronalds Cinks, kā arī vārtsargs Ervīns Muštukovs.

Trešdien pulksten 18 pēc Latvijas laika pirmā spēle Sanktpēterburgā ar SKA. Astotdaļfināla sērija ilgs līdz trijām uzvarām.

(papildināta ar 7.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi