Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Latvijas izlase Poļesje kausu sāk ar zaudējumu Baltkrievijai

Neīstenosies Oļega Znaroka iecere Polesje turnīrā iegūt pirmo vietu, tomēr trenera solījums "sisties" līdz pēdējai spēles sekundei pagaidām apstiprinās par visiem simt procentiem. Latvijas hokeja izlase līdzīgā spēlē ar 1:2 zaudēja Baltkrievijai. Piektdien pulksten 18.30 spēle ar Franciju. Uzvarētājs iegūs otro vietu grupā un brauks spēlēt uz Kijevu ar Dāniju.

Zaudētājs paliks Gomeļā un spēlēs ar Polesjes izveidoto komandu no HK Gomeļ un Žlobinas Metallurg hokejistiem. Par pirmo vietu turnīrā spēlēs Baltkrievija un Ukraina. Baltkrievijas izlasē no optimālā sastāva spēlēšanai februāra olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā trūkst septiņu spēlētāju. Latvijas komandā, pēc paša Znaroka atzinuma, no decembra iesaukuma tikai septiņi varētu būt sastāvā, kad notiks Vankūveras ceļazīmju dalīšana. Tomēr spēle ar baltkrieviem izvērtās līdzīga. Otrā perioda sākumā Armands Bērziņš jau apspēlēja vārtsargu, taču pēdējā brīdī brīnumainā kārtā ripa nenokļuva vārtos. Francijas arbitrs Aleksandrs Boro uzmanīgi fiksēja katru mazāko pārkāpumu, ļaujot izcelties skaitliskā vairākuma brigādēm. Krišjānis Rēdlihs ar metienu no zonas vidus atklāja rezultātu, taču līdz otrajam pārtraukumam baltkrievi atbildēja ar diviem realizētiem skaitliskajiem vairākumiem. Neuzmanīgākais Latvijas komandā izrādījās kapteinis Agris Saviels. Līdz 37.minūtei viņš jau četras reizes (!) bija atsēdējis "mazos" sodus, un viņa pēdējā noraidījuma laikā, kad Latvija spēlēja trijatā, baltkrievi atvēra vaļā savu maisu iemestajām ripām. Vārtu autors Krišjānis Rēdlihs pamanījās ripu izmest ārpus laikuma, atstājot komandu trijatā. Pusotru minūti spēles beigās Latvija spēlēja ar sešiem laukuma spēlētājiem, taču veiksme uzsmaidīja mājiniekiem. Oļegs Znaroks pēc spēles uzteica komandu. "Esmu apmierināts ar puišu parādīto sniegumu, ka viņi spēja līdzīgi cīnīties ar labi nokomplektēto Baltkrievijas izlasi. Izšķirošajā brīdī mums nepaveicās, taču komanda ir jauna un šiem spēlētājiem viss vēl tikai priekšā."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

aa


Hokejs. Polesje kauss Gomeļā

Baltkrievija - Latvija 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

Baltkrievija: Dudiks (Koviršins, Romaņenko, vair., 37.), Mihaļovs (Meleško, Švedovs, vair., 39.).

Latvija: K.Rēdlihs (Štāls, Bērziņš, vair., 33.).

Latvija: Muštukovs (no 58:26 bez vārtsarga); Jerofejevs - K.Rēdlihs, M.Rēdlihs - Bērziņš - Štāls, J.Rēdlihs - Andersons, Pečura - Bļinovs - Saulietis, Sotnieks - M.Širokovs, Meija - Brancis - Želubovskis, Cibuļskis - Saviels, Hartmanis - Daniličs - Zembergs.

Metieni: 43:17.

Labākie: Dmitrijs Dudiks un Ervīns Muštukovs.

Citā spēlē: Baltkrievija - Francija 4:3.

Situācija grupā:

Baltkrievija 2 6:4 6

Francija 1 3:4 0

Latvija 1 1:2 0

19.XII 18.30 Latvija - Francija.

Kijevas grupā:
Ukraina - Dānija 3:1 un 1:0.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi