Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

papildināta - Ozoliņam lielākais spēles laiks Atlant sagrāvē; Lokomotiv uzvar sesto spēli pēc kārtas

Latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš otrdien KHL regulārā čempionāta mačā uz ledus pavadīja vairāk nekā 23 minūtes, bet viņa pārstāvētā Mitišču Atlant komanda ar 0:4 Čerepovecā kapitulēja vietējo Severstaļ priekšā. Tikmēr sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Miķelis Rēdlihs un Jaroslavļas Lokomotiv vienība.

Pirmos vārtus Atlant zaudēja mača 10.minūtē, bet otrā perioda izskaņā ar 18 sekunžu intervālu ielaida vēl divas ripas. Visbeidzot, mača 49.minūtē Severstaļ guva arī ceturtos vārtus. Ozoliņš uz ledus pavadītajās 23:07 minūtēs izdarīja trīs nesekmīgus metienus pa pretinieku vārtiem. Kopumā mājinieku vārtsargs Vasīlijs Košečkins tika galā ar 28 metieniem. Uzvarētāju labā pa vārtiem guva Tēmu Lākso, Jevgēņijs Ketovs, Aleksandrs Rjazancevs un Deniss Kazionovs.

Atlant piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas. Ar 12 spēlēs nopelnītajiem 20 punktiem komanda ieņem 5.vietu Rietumu konferencē.

Otrdien kārtējo KHL čempionāta spēli aizvadīja arī Miķelis Rēdlihs un Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kas izbraukumā ar 2:1 pārspēja Minskas Dinamo. Abus vārtus dzelzceļnieki guva jau mača pirmajās četrarpus minūtēs, kad precīzi meta Sergejs Plotņikovs un Niklass Hagmans. Lai gan minskieši vienu ripu uzreiz atguva (Andrejs Stass), teju 53 atlikušajās pamatlaika minūtēs rezultāts vairs nemainījās. Semjons Varlamovs  tika galā ar 38 Dinamo metieniem.

Miķelis Lokomotiv 1.maiņā uz ledus pavadīja 15:57 minūtes, izdarīja divus neprecīzus metienus, nopelnīja divas soda minūtes un zaudēja vienīgajā iemetienā.

Ar 25 punktiem 11 mačos Lokomotiv atrodas KHL līderpozīcijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi