Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par Latvijas hokeja čempionāta vērtīgāko spēlētāju atzīts Miks Lipsbergs

Par Latvijas hokeja čempionāta vērtīgāko spēlētāju šosezon atzīts čempionvienības Mogo uzbrucējs Miks Lipsbergs.Čempionāta finālsērijā pret Ogres Kurbads vienību M.Lipsbergs sešās spēlēs guva četrus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, bet kopā turnīra izslēgšanas kārtās desmit spēlēs bija precīzs astoņas reizes un veica 6 rezultatīvas piespēles.

Savukārt regulārā turnīra 19 spēlēs hokejists guva 15 vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.Tikmēr par čempionāta labāko vārtsargu atzina Rīga/Prizma spēlētāju Edgaru Lūsiņu, bet par labāko aizsargu nosauca Liepājas komandas kapteini Mārtiņu Gipteru, kurš 30 regulārā čempionāta spēlēs iekrāja 42 rezultativitātes punktus, 20 reizes gūstot vārtus.Kurbads hokejists Aleksandrs Macijevskis otro gadu pēc kārtas nosaukts par labāko čempionāta uzbrucēju. Viņš 29 spēlēs bija precīzs 23 reizes, kā arī 33 reizes rezultatīvi piespēlēja.Savukārt par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Liepājas uzbrucējs Bruno Zabis, kurš 29 regulārā čempionāta spēlēs guva 21 vārtus un veica 37 rezultatīvas piespēles, kopumā iekrājot 58 rezultativitātes punktus.Visus Latvijas čempionāta specbalvu ieguvējus apbalvos 10.aprīlī Arēnā Rīga, kad norisināsies Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra mačs starp Latvijas un Francijas valstsvienībām.Kā ziņots, par Latvijas čempionvienību hokejā pirmdien jau savā pirmajā sezonā kļuva Mogo komanda, kas finālsērijas sestajā spēlē ar rezultātu 5:0 izbraukumā pārspēja Ogres Kurbada spēlētājus.Savukārt bronzas medaļas savā debijas sezonā izcīnīja Liepāja hokejisti, kas sērijā līdz trim panākumiem pagājušajā nedēļā triumfēja ar 3-1, pārspējot Zemgale/LLU vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi