Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Par pirmo uzvaru pret Šuplera vadītajiem Maskavas «armijniekiem»

Principiāla spēle pret bijušo komandas treneri. Rīgas Dinamo pirmo mājas spēli aizvadīs pret Juliusa Šuplera trenēto Maskavas CSKA. Spēles sākums Arēnā Rīga pirmdien pulksten 19.30. Tiešraide LTV7.

Abām komandām spēle būs svarīga, lai uzlabotu situāciju turnīra tabulā. CSKA trijās spēlēs ir viena uzvara un 17. vieta 23 komandu konkurencē. Rīdzinieki ir to triju komandu skaitā kopā ar Popradas Lev un Čehovas Vitjaz, kam divās spēlēs ir divi zaudējumi. Dinamo ieņem 21. vietu.

CSKA sastāvā ir labs jaunības un pieredzes sakausējums. Augustā pārbaudes spēlē Liepājā (1:4) 18 gadu vecais Ņikita Kučerovs sarūgtināja rīdziniekus ar divām iemestajām ripām. KHL čempionātā Iļja Zubovs pagaidām ir naskākais vezumu vilcējs ar trijām iemestajām ripām. CSKA apspēlēja KHL vidusmēra komandu Jugra ar 3:2, bet zaudēja diviem grandiem - pagājušās sezonas regulārā čempionāta uzvarētājam Omskas Avangard (1:2) un komandai ar lielāko algas paketi Sanktpēterburgas SKA (1:4).

Šupleram Dinamo spēlētāju plusi un mīnusi ir ļoti labi zināmi. Tomēr arī dinamieši pazīst slovāku trenera rokrakstu. RīgasDinamo sastāvā kanādietis Džeimijs Landmarks pieteicies līdera lomai ar divām ripām. Miķelim Rēdliham ir vieni izcili skaisti vārti un viena rezultatīva piespēle.

Svētdienas treniņā Aleksandrs Ņiživijs pēc muguras savainojuma apārstēšanas bija uz ledus, taču vēl nebija iekļauts kādā no trijniekiem. Spēlēt nevarēs triju spēļu diskvalifikāciju saņēmušais Kristaps Sotnieks. Pārējie alkst sevi pierādīt laukumā bijušam Rīgas Dinamo trenerim Šupleram.

Rīgas Dinamo pret CSKA sāks četru mājas spēļu sēriju. Pēc tam būs jāspēlē ar Minskas Dinamo, Popradas Lev un Oļega Znaroka vadīto komandu Maskavas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi