Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Pārmaiņas Omskas Avangard: Amatu atstāj prezidents, par ģenerālmenedžeri varētu kļūt Sējējs

KHL kluba Omskas Avangard vadībā notikušas būtiskas pārmaiņas - savus amatus atstājuši kluba prezidents Aleksandrs Sterļjagovs un ģenerālmenedžeris Vladimirs Kapulovskis, vēsta kluba oficiālā interneta mājaslapa. Avangard jau otro sezonu pārstāvēja Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, ar kuru līgums pagarināts arī uz turpmākajām divām sezonām.

Kluba direktoru padome startu regulārajā čempionātā raksturojusi kā apmierinošu, savukārt izstāšanos Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā novērtējusi kā nepieņemamu. Pirmajā kārtā tikai septiņās spēlēs omskieši tika galā ar cita Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Novosibirskas Sibrij, bet pēc tam piecos mačos atzina Čeļabinskas Traktor pārākumu. Jaunais ģenerālmenedžeris varētu tikt izvēlēts jau šīs nedēļas laikā.

"Aiziešana no ģenerālmenedžera amata bija mana iniciatīva," Kapulovski citē Sovetskij Sport. Plašākus komentārus viņš solījies sniegt nedēļas beigās. 

Jau aizvadītajā nedēļas nogalē Krievijas medijos cirkulēja informācija, ka par jauno Avangard ģenerālmenedžeri varētu kļūt Normunds Sējējs, kurš aizvadītajā sezonā šos pienākumus pildīja Prāgas Lev vienībā. Pirms tam viņš četrus gadus strādāja Rīgas Dinamo. 

Tāpat kļuvis zināms, ka līdzekļus vienībai turpmāk nepiešķirs Omskas apgabala pārvalde, tomēr tas Avangard budžetu neietekmēšot. Šajā sezonā Omskas kluba budžets bija nepilni 18 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi