Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pēc jauniem Covid-19 gadījumiem Dinamo atceltas spēles un nākotne miglā tīta

Sestdien publiskotajiem 13 Covid-19 saslimšanas gadījumiem Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas Dinamo svētdien pievienojušies vēl vairāki, pirmdien vēsta laikraksts Diena.

Zināms, ka saslimuši gan hokejisti, gan treneri. Dienas rīcībā esošā informācija vēsta, ka veselos komandā jau var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt.

Sestdien klubs paziņoja par vakarā paredzētās spēles ar Piemaskavas Vitjaz atcelšanu, tāpat nenotiks pirmdienas mačs ar Magņitogorskas Metallurg. Iespējams, ka rīdzinieki saņems tehniskos zaudējumus, kā tas šosezon noticis jau iepriekš.

Situācijā, kad karantīnā atrodas gan Dinamo, gan jauniešu komanda HK Rīga, gan Jelgavas klubs Zemgale/LLU, ar kuru šosezon Dinamo ir sadarbība, gluži vienkārši nav iespējams nokomplektēt sastāvu spēlēm.

Pirmdien sarunā ar informācijas aģentūru LETA Dinamo padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklāja, ka kluba vadība patreiz jau pulcējies vienkopus, lai kopējiem spēkiem radītu plānu, kā turpināt sezonu. Savickis norādīja, ka līdz pirmdienas pēcpusdienai Dinamo plāno sazināties ar līgu un arī pretinieku komandām, lai vienotos par turpmāko rīcību.

Nedēļas otrajā pusē Rīgas komandai būtu jādodas sešu izbraukuma spēļu sērijā. 

Tikai pavisam nesen Dinamo komanda atkopās no pirmā Covid-19 uzliesmojuma, kad pēc atgriešanās no izbraukuma Krievijā saslima nepilns desmits hokejistu, kā arī cilvēki no komandas personāla.

Par hokeju savu viedokli ir izteikuši infektologi. Veselības ministrijas galvenā infektologa Ugas Dumpja skatījumā hokejs no inficēšanās iespēju viedokļa šķiet īpaši bīstams.

pievienota 5. rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi