Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Pret Krievijas hokeja izlasi spēlēsim bez Miķeļa Rēdliha, Dārziņa, Bārtuļa un Štāla

Savainojumi un Dinamo Rīga vadītāju paziņojumi par atteikšanos sadarboties ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) sarežģījuši darbu izlases sastāva komplektētājiem. Gatavošanos februārī paredzētajam olimpiskajam kvalifikācijas turnīram Latvija uzsāks ar spēlēm pret Krieviju Arēnā Rīga 9. un 10. novembrī.

Pret Krieviju nespēlēs trīs ārpus Latvijas KHL spēlējošie h okejisti - Miķelis Rēdlihs, Lauris Dārziņš un Oskars Bārtulis, informē LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs. Visi ārstē savainojumus. Novosibirskas Sibirj aizsargs Artūrs Kulda sāpoša pleca dēļ izlaida svētdienas spēli ar CSKA. Ārstu pārbaude neko nopietnu neuzrādīja, un Kulda, visticamāk, spēlēs jau otrdien pret Slovan. Pagaidām skaidru atbildi nav devis CSKA uzbrucējs Jānis Sprukts.

Ukrainā spēlējošajam Jurim Štālam nesen bijusi neliela operācija. Pēc pretsāpju injekcijas saņemšanas Štāls jau spēlē, bet šajā situācijā nebūtu prātīgi viņu papildus noslogot. «Komplektējot sastāvu, esmu jau izdarījis vairākas korekcijas. Paredzu, ka vēl var būt izmaiņas, tāpēc arī pagaidām nepublicējam precīzu kandidātu sarakstu,» Dienai skaidroja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Kardinālas izmaiņas var notikt, ja Dinamo Rīga vadītāji tik tiešām neļaus saviem spēlētājiem izlases spēlēs izmantot kluba inventāru. Hokeja federācija ir gatava sarūpēt visu nepieciešamo, taču maz ticams, ka dinamieši piekritīs spēlēt bez ievalkātajām slidām un ierastā mīkstā ekipējuma. Hokejisti uz izlases spēlēm vienmēr ieradušies ar savu ekipējumu.

Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans Rīgā ieradīsies svētdien, lai klātienē noskatītos Rīgas un Minskas Dinamo KHL spēli. Pirmais treniņš Volvo sporta kompleksā ieplānots 7. novembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Pievērs uzmanību!

Latvijas hokeja izlasei ieplānotas piecas pārbaudes spēles. Novembrī divas spēles Arēnā Rīga ar Krieviju. Decembrī turnīrs Francijā
Februārī olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā pretiniekos būs Kazahstāna, Francija un viena komanda no 1. kvalifikācijas kārtas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi