Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pruseks pēc atkārtotas veselības pārbaudes varētu atgriezties Rīgas Dinamo vārtos

Martins Pruseks pēc atkārtotas veselības pārbaudes varētu atgriezties Rīgas "Dinamo" vārtos, taču nav sagaidāms, ka tas notiks jau otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Balašihas HK MVD, aģentūrai BNS pastāstīja Latvijas kluba preses dienesta vadītājs Jānis Stepītis.

Otrdien Prusekam jau Rīgā paredzēts veikt atkārtotas pārbaudes, lai vēlreiz pārliecinātos, ka pēc sestdienas spēles Balašihā piedzīvotās veselības likstas Čehijas vārtsargam nav saistītas ar kādām sirdsdarbības problēmām. Ja viss būs kārtībā, Pruseks varētu nākamajās spēlēs atgriezties "Dinamo" vārtos.

Sestdien pēc spēles Pruseks ģērbtuvēs sajuties slikti, sūdzoties par vājumu un reiboņiem. Pēc nogādāšanas slimnīcā mediķi noskaidroja, ka Pruseka organisms ir ļoti atūdeņojies. Pieslēdzot vārtsargu pie sistēmas, viņa asinīs nonāca vajadzīgais daudzums ūdens un vitamīni. Svētdien vakarā veiktajās pārbaudēs, kurās vārtsargam bija nopietna slodze uz skriešanas celiņa, ārsti neko nelāgu viņa sirdsdarbībā nenovēroja un ļāva pirmdien atgriezties Rīgā.

Pirmdien Rīgas "Dinamo" pirmo uzvaru Rietumu konferences pusfināla sērijā pret Balašihas HK MVD vārtos palīdzēja kaldināt Edgars Masaļskis, kurš gan nav pilnībā atlabis pēc potītes savainojuma, taču ar pretsāpju līdzekļu palīdzību varēja doties laukumā.

Pirms otrdien "Arēnā Rīga" gaidāmās spēles sērijā vadību ar 2:1 cīņā līdz četrām uzvarām saglabāja HK MVD. Neatkarīgi no otrdienas spēles rezultāta cīņa turpināsies ceturtdien Balašihā. Ja ar piecām spēlēm konferences finālista noteikšanai izrādīsies par maz, Rīgā būs garantēta iespēja redzēt "Dinamo" spēlējam arī sestdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi