Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Raitim Ivanānam zaudējums pēcspēles metienu sērijā

Rezultatīvā NHL regulārā turnīra spēlē Latvijas izlases hokejista Raita Ivanāna pārstāvētais Losandželosas klubs Kings pēcspēles metienu sērijā ar 6:7 savā laukumā piekāpās Atlantas Trashers komandai. Trashers spēles sākumā pēc Braiena Litla, Iļjas Kovaļčuka un Toda Vaita metieniem izvirzījās vadībā ar 3:0, bet līdz pirmās trešdaļas beigām rezultāts kļuva 4:2 Atlantas kluba labā.

Otrajā periodā Aleksandrs Frolovs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (3:4), bet nepilnu minūti pirms trešdaļas beigām Kolins Stjuarts mazākumā atjaunoja divu vārtu pārsvaru Trashers (5:3). Trešajā periodā otros vārtus spēlē guva Iļja Kovaļčuks, panākot 6:3, taču Kings hokejisti nepadevās un ar Anžes Kopitara un Denisa Gotjē pūlēm samazināja rezultāta starpību līdz 5:6, bet piecas sekundes pirms pamatlaika beigām vēlreiz izcēlās Kopitars, panākot neizšķirtu.Pēcspēles metienu sērijā pēc pirmajiem diviem metieniem Kopitars izvirzīja vadībā Kings, bet pēc tam Vjačeslavs Kozlovs panāca izlīdzinājumu. Abu komandu trešie metieni bija nerezultatīvi, bet izšķirošā izrādījās ceturtā metienu sērija kurā vispirms kļūdījās Kings hokejists Patriks O`Salivans, bet rezultatīvs bija Ēriks Kristensens no Trashers.Raitis Ivanāns spēlēja četras minūtes un 37 sekundes, rezultativitātes punktus neguva, kā arī nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Kings rietumu zonā ar 57 punktiem ieņem vienpadsmito pozīciju, par pieciem punktiem atpaliekot no astotajā vietā esošā Kolumbusas Blue Jackets, kas aizvadījis par divām spēlēm vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi