Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rautakalio: Puiši ticēja uzvarai līdz galam

Rīgas Dinamo galvenais treneris Peka Rautakalio sestdien pēc uzvaras bija lepns par komandu, kas līdz galam ticēja uzvarai, un otrajā pagarinājumā pieveica Ņižņijnovgorodas Torpedo hokejistus.

Torpedo izdevās lidojošs starts, taču Dinamo otrajā trešdaļā atgriezās spēlē, cīņas gaitu izvērtēja Rautakalio. Viņš žurnālistiem uzsvēra, ka laukuma saimniekiem otrajā trešdaļā labvēlīgi izvērsās Mārtiņa Cipuļa noraidījums līdz spēles beigām, jo komanda sapurinājās un mobilizējās turpmākajai cīņai, turklāt piecu minūšu mazākumā guva vārtus. Rautakalio bilda, ka Cipuļa pārkāpuma brīdi neredzēja, tādēļ atturējās to izvērtēt.

"Lepojos ar puišiem, kas cīnījās līdz galam un ticēja uzvarai, lai gan bija jūtams, ka viņi ir noguruši," sacīja Dinamo treneris. Rautakalio atzina, ka iespēju iemest vārtus pagarinājumā netrūka, un uzvarai nepieciešamo vienu precīzo metienu visbeidzot tomēr izdevās realizēt.

Treneris nezināja teikt, vai svētdien nākamajā abu komandu spēlē varēs piedalīties vārtsargs Kriss Holts, kurš guva savainojumu, un viņu trešajā periodā aizstāja Māris Jučers. Lēmumu par vārtsargu Dinamo pieņems spēles dienā. Holtam ir ķermeņa augšdaļas savainojums, ko viņš guva aizturētā soda laikā.

Savukārt Torpedo galvenais treneris Kari Jalonens Arēnā Rīga aizvadīto cīņu nosauca par savai komandai šogad labāko, ar ko gan uzvarai šoreiz bijis par maz. Viņam patikusi pirmā trešdaļa un it īpaši trešā trešdaļa, bet ne otrais periods. Neraugoties uz zaudējumu, Jalonens ir apmierināts ar to, kā komanda cīnījās.

Sadursmē ar Cipuli traumu guvušo Torpedo guvušo uzbrucēju Maksimu Potapovu nogādāja slimnīcā, jo viņš pēc trieciena pa galvu ģērbtuvē sajuties slikti, pastāstīja Jalonens. Sadursmes mirkli arī viņš nav redzējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi