Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rautakalio: Sibirj vārtsargs spēlēja satriecoši

Rīgas Dinamo galvenais treneris Peka Rautakallio pēc trešdien gūtās uzvaras pēcspēles metienos pār Novosibirskas Sibirj (3:2) uzteica spēlētājus par parādīto komandas spēli un izcīnītajiem punktiem.

Rautakallio atzina, ka spēle izdevusies grūta, jo satriecošs vārtos bijis Sibirj vārtsargs Jurijs Kļučņikovs. "Mēs katrā spēlē respektējam pretiniekus, un vieglas pastaigas negaidām, taču šis bija ļoti grūts vakars. Ļoti labi spēlēja pretinieku vārtsargs, kura dēļ šī cīņa bija tik grūta. Izveidojām daudz [vārtu gūšanas] izdevību, taču pietrūka realizācija. Vārtsargs [Kļučņikovs] spēlēja satriecoši," pretinieku pēcspēles preses konferencē slavēja Rautakallio.

Tomēr tuvojoties mača izskaņai rīdziniekiem izdevies palielināt spiedienu un galu galā nospiest pretiniekus, skaidroja treneris. Viņš bija priecīgs par Māri Bičevski, kurš aizvadījis ne tikai labu spēli, bet arī realizējis uzvaru nesošo pēcspēles metienu. "Mēs bijām gatavi cīņai un galvenais, ka ar katru trešdaļu spēlējām arvien labāk, tāpēc arī izcīnījām šos divus punktus. Priecājos par puišiem, kuri parādīja raksturu un labu komandas spēli," piebilda Rautakallio, kurš spēles laikā nav zinājis, ka konkurenti uz septīto vietu Rietumu konferencē Maskavas CSKA trešdien zaudēja. "Tātad tas [nodrošināta septītā vieta] ir paveikts," piebilda soms.

Uz jautājumu, vai viņš negaida vairāk metienu no centra uzbrucēja Niklasa Luseniusa, Rautakallio sacīja, ka šajā līmenī jebkuram ir jāmet pa vārtiem, un spēlētāji, arī Luseniuss, ja vien ir izdevība to cenšas darīt. "Mūsdienu hokejā nevar ar piespēlēm izspēlēties līdz tukšiem vārtiem, tāpēc, ja ir iespēja, tad jāmet, uz ko spēlētājus arī mudinām," sacīja treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi